Λουκία Παπαδάκη: «Είπαν για τον Χρήστο Πολίτη ότι έχει ψυχολογικά. Πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτε»
Πρωινές εκπομπές

Λουκία Παπαδάκη: «Είπαν για τον Χρήστο Πολίτη ότι έχει ψυχολογικά. Πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτε»

Λουκία Παπαδάκη: «Είπαν για τον Χρήστο Πολίτη ότι έχει ψυχολογικά. Πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτε»

Έτοιμη για γάμο δήλωσε μέσα σε όλα η ηθοποιός

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, στον Χρήστο Πολίτη ενώ αποκάλυψε και την απειλή που δέχθηκε για τη «Λάμψη».

«Θυμάμαι ότι με τη “Λάμψη” είχα ακραίες αντιδράσεις, μέχρι και “αν είχα καραμπίνα, θα σε πυροβολούσαν” μου είπαν. Περπατούσα στο σοκάκι του νησιού και ένας κύριος που του γύρισε το μάτι, μου είπε “αν είχα καραμπίνα θα σε πυροβολούσα”».

Για το διαζύγιό της και την ανατροφή του σε μονογονεϊκό πλαίσιο είπε ότι «το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου. Χώρισα φιλικά με τον πατέρα του γιου μου, αλλά λόγω ειδικών συνθηκών ήταν δύσκολο να είναι “παρών” στο μεγάλωμα του παιδιού. Με έχει συγκινήσει βαθιά ο γιος μου όταν, ως ενήλικας, μου είπε “μην ανησυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες”. Εδώ και πολλά χρόνια ζω με τον σύντροφό μου και είναι σαν γάμος, εγώ είμαι υπέρ του γάμου. Νομίζω ότι με τον σύντροφό μου πρέπει να παντρευτούμε, μάλλον έφτασε η ώρα».

Παράλληλα ξεχωριστή αναφορά έκανε στον Χρήστο Πολίτη με αφορμή τις δηλώσεις του που συζητήθηκαν πολύ: «Ο Χρήστος Πολίτης εργάστηκε 15 χρόνια στη Λάμψη και δικαιούται δια να ομιλεί και να έχει άποψη. Ό,τι θέλει να πει ο Χρήστος Πολίτης μπορεί να το εκφράσει και δεν ψεύδεται, διότι είναι η δική του εμπειρία και ερμηνεία. Μου φαίνεται οξύμωρο και σχιζοφρενικό! Θα κριτικάρω τον Χρήστο Πολίτη για το πότε έκρινε ότι θα εκφράσει το συναίσθημά του; Αν είχαμε όλοι την καριέρα του Χρήστου Πολίτη, θα ανεβαίναμε και στις στέγες. Άνθρωποι που δεν έχουν το νύχι της καριέρας του Χρήστου Πολίτη ομιλούν επί παντός επιστητού».

«Δεν μίλησα μαζί του, γιατί έκανε μια επιλογή ζωής εδώ και πολλά χρόνια. Ο Χρήστος Πολίτης υπήρξε φίλος μου, τιμώ και σέβομαι απεριόριστα τη φιλία του. Είναι πολύ ωραίος και σπάνιος άνθρωπος, με ωραίο και βαθύτατο ψυχισμό, ένας τζέντλεμαν. Είπαν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κακώς βέβαια, αλλά πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτε στη ζωή. Τα σχόλια περί ψυχολογικών προβλημάτων δεν αφορούν στον κύριο Πολίτη. Ο Χρήστος κάπως θα το μάθει και θα το δει τι σκέφτομαι γι’ αυτόν, αυτός είναι ο τρόπος μου να επικοινωνήσω μαζί του, εγώ προς εκείνον».