Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Χάσαμε ένα μωρό, έναν χρόνο αφού γεννήθηκε ο Μάρκος»
Πρωινές εκπομπές

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Χάσαμε ένα μωρό, έναν χρόνο αφού γεννήθηκε ο Μάρκος»

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Χάσαμε ένα μωρό, έναν χρόνο αφού γεννήθηκε ο Μάρκος»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συγκινήθηκε έντονα ακούγοντας απόσπασμα από τη συνέντευξή του που αφορούσε τους γονείς του και την αποβολή της Ναταλί Κάκκαβα

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα (20/9) στα περίπτερα έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ιδιαίτερα συγκινητική όπου αποκάλυψε ότι η Ναταλί Κάκκαβα, η σύζυγός του, είχε μια αποβολή ενώ έκαναν σκέψεις για να υιοθετήσουν παιδί.

«Ξέρεις, έναν χρόνο μετά που γεννήθηκε ο μικρός μας, ο Μάρκος, χάσαμε ένα μωρό. Μόλις είχε μείνει έγκυος η Ναταλί. Θα είχαμε τρία παιδιά. Πανηγύριζε να έχει τρία αγόρια, αλλά εγώ θα ήθελα και ένα κοριτσάκι για να με προσέχει στα γεράματα. Μετά σκεφτήκαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι από την Αφρική, το κουβεντιάσαμε πάρα πολύ, αλλά τελοσπάντων δεν προέκυψε. Πλέον μεγαλώσαμε και δεν μας παίρνει» είπε στο περιοδικό.

Πάντα συγκινείσαι όταν μιλάς για τους γονείς σου, ακόμη και στον αέρα, όπου υποτίθεται ότι έχεις καλύτερο έλεγχο του συναισθήματος.

Δεν έχω τον έλεγχο, δεν μπορώ να το κάνω. (Δακρύζει.) Περάσαμε με τη μάνα μου δυόμισι χρόνια πολύ δύσκολα, με πολλά νοσοκομεία, εγχειρήσεις, και όλα έχουν γράψει μέσα μου.

Σκέφτεσαι ότι κάτι δεν πρόλαβες να της πεις;

Τα είχαμε πει όλα… Στενοχωριέμαι που δεν έζησε παραπάνω. Ο μπαμπάς «έφυγε» πέντε χρόνια μετά. Είδε εγγόνια από τον αδελφό μου. Τα δικά μου όχι. Ήταν και οι δύο από πάμφτωχες οικογένειες. Ερωτεύτηκαν, κλέφτηκαν στο χωριό και ήρθαν στην Αθήνα χωρίς μία. Άρχισαν να δουλεύουν για να ζήσουν .Ο μπαμπάς ταξί και η μάνα μου καθάριζε σκάλες. Θυμάμαι ότι σφουγγάριζε και με είχε στο πλατύσκαλο. (Κλαίει ξανά.) Δούλευα κι εγώ μεροκάματο. Έκανα το σερβιτοράκι τα Σαββατοκύριακα σε μια ψησταριά εκεί στο Χαλάνδρι, μετά έπλενα αυτοκίνητα αυτοκίνητα σε ένα βενζινάδικο. Δεν μου έλεγε κανείς να δουλέψω. Μάθαμε να δουλεύουμε και δεν μας τρομάζει ποτέ η δουλειά.

Ο δημοσιογράφος ήταν βουρκωμένος και σκυφτός όσο προβάλλονταν οι απαντήσεις του ειδικά σε ό,τι αφορούσε τους γονείς του που στερήθηκε πολύ νωρίς αλλά και όταν η Κατερίνα Καινούργιου του εξέφρασε τον θαυμασμό της.