Μάγια Τσόκλη: «Εμφανίστηκα ως το “μούτρο” που κλέβει το δημόσιο»
Πρωινές εκπομπές

Μάγια Τσόκλη: «Εμφανίστηκα ως το “μούτρο” που κλέβει το δημόσιο»

Μάγια Τσόκλη: «Εμφανίστηκα ως το “μούτρο” που κλέβει το δημόσιο»

Γιατί απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση;

Για την αποχή της από την τηλεόραση μίλησε η Μάγια Τσόκλη στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μάγια Τσόκλη: «Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ήταν ένα λάθος και πληρώθηκε. Ήμουν ακατάλληλη»

«Πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια από την τηλεοπτική μου αποχή. Είναι φυσικό να συνεργάζομαι με τον Χρόνη Πεχλιβανίδη, συνεργαζόμαστε χωρίς να λέμε πολλά. Άλλοι κάνουν παιδιά, εμάς το «παιδί» μας ήταν το να ταξιδεύουμε. Δεν έπαιξε ρόλο που χωρίσαμε, παραμένουμε γονείς αυτού του παιδιού. Ο συνδυασμός του ταξιδιού με την δημοσιογραφία είναι η βασική μου ιδιότητα. Δεν μου έχουν προτείνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνω, το έχω παράπονο, μόνο εγώ προτείνω. Δεν μου έχουν ζητήσει να κάνω ούτε μία διαφήμιση, ενώ έχει κάνει και η «κουτσή Μαρία». Με έχουν κουράσει οι εκπομπές λόγου, μου αρέσουν τα τηλεπαιχνίδια. Μπορεί να έκανα μία εκπομπή γνώσεων».

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ήταν σύμφωνα με την ίδια ένα μεγάλο λάθος.

«Η πολιτική ήταν ένα λάθος που έκανα, δεν είχα τα προσόντα, πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Ήταν πολιτικά στοχευμένο όταν έλεγαν ότι κάνω πολύ ακριβές παραγωγές, δεν είχα κάποιον να με υποστηρίξει. Έγραφαν ότι παίρνω 100.000 ευρώ από την ΕΡΤ κάτι που δεν ίσχυε, εγώ έπαιρνα 3.000 ευρώ το επεισόδιο. Με τα ψεύτικα ποσά που έγραφαν ότι παίρνω, εμφανίστηκα ως το “μούτρο” που κλέβει το δημόσιο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε στο παρελθόν με την υγεία της. «Δεν μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα ότι νοσούσα, κάπου έπρεπε να ξεσπάσει όλο αυτό. Σε κάθε ασθένεια, η αρχή είναι δύσκολη. Μία τέτοια διαδικασία σε αλλάζει ως άνθρωπο».