Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω κινηθεί νομικά για 2 πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Είχα πολύ υλικό και…»
Πρωινές εκπομπές

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω κινηθεί νομικά για 2 πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Είχα πολύ υλικό και…»

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω κινηθεί νομικά για 2 πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Είχα πολύ υλικό και…»

Όσα είπε για την επίθεση στα social media αλλά και τον Ίαν Στρατή

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη και αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχει δεχθεί στα social media αλλά και το περιστατικό ανάμεσα στον Ίαν Στρατή και τον Ηλία Ψινάκη στο J2US.

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν νομίζω ότι είναι τόσο επικριτικοί απέναντί μου. Νομίζω περισσότερο τα σχόλια στο Twitter… Μου έχουν στείλει και χοντρά πράγματα και επιθέσεις. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι κάποιος μπορεί να εντοπίσει που μένω. Μου έχουν στείλει “αν σε ξανά πετύχω εκεί”. Αυτά λίγο με ταράζουν. Έχω κινηθεί νομικά για 2 πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Είχα πολύ υλικό, το προώθησα στη δικηγόρο μου και εκείνη έκανε τις κατάλληλες ενέργειες.

Είχε γίνει χαμός με ένα βίντεο που ανέβασα για τους άνδρες. Η βία είναι εκεί έξω, μπορούμε να βρούμε γιατί υπάρχει; Για ποιον λόγο υπάρχει τόση βία; Μπορεί κάποιος να το εκλάβει ευνουχιστικά αυτό, το καταλαβαίνω».

«Το έβλεπα στο Web TV που έχει μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Ξεκινάει η πρώτη φράση του κ. Ψινάκη που λέει “δεν σε συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σου” και χτυπάει το τηλέφωνό μου από τον Ίαν. Μου λέει “το είδες;” και λέω “το βλέπω αυτή τη στιγμή”. Αρχικά, το θεωρώ άδικο για εκείνον. Το θεώρησα εντελώς λάθος στιγμή και λάθος χώρο. Όλο λάθος να αναφερθούν σε εμένα, λες και… Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα σαν προέκταση του άνδρα της, έτσι δεν μου αρέσει να μιλάνε και για έναν άνδρα σαν προέκταση της γυναίκας του. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό ήταν!».

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Συνατσάκη: «Με έκανες μαμά και ξεκλείδωσες όλο κάτι καινούργιες πίστες αυτής της ζωής»