Μαίρη Συνατσάκη για Κουτσελίνη: «Με στεναχωρεί που λέει ότι “έβρισα” το παιδί της»
Πρωινές εκπομπές

Μαίρη Συνατσάκη για Κουτσελίνη: «Με στεναχωρεί που λέει ότι “έβρισα” το παιδί της»

Μαίρη Συνατσάκη για Κουτσελίνη: «Με στεναχωρεί που λέει ότι “έβρισα” το παιδί της»

Η επικοινωνία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η παραπομπή στο σχετικό απόσπασμα του Spata Live

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Μαίρη Συνατσάκη μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μιλώντας στη Μένια Κούκου και τη Super Κατερίνα δήλωσε την δυσαρέσκειά της για όσα ακούστηκαν ιδίως για τον χαρακτηρισμό «έβριζε το παιδί μου».

Όπως είπε στη δημοσιογράφο, στεναχωρήθηκε αρκετά με τις δηλώσεις, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τη Ζήνα Κουτσελίνη όλα αυτά τα χρόνια και στρέφεται προς το απόσπασμα της εκπομπής που αποδεικνύει τα λεγόμενά της.

Μεταξύ άλλων, επικοινώνησε και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στους δημοσιογράφους

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους.

Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Διαβάστε επίσης

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η κ. Συνατσάκη σε μία εκπομπή που ήταν έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Ουγγαρέζο»