Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή όπως την ήθελε»
Πρωινές εκπομπές

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή όπως την ήθελε»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή όπως την ήθελε»

Το τελευταίο «αντίο» στην αείμνηστη ηθοποιό του κινηματογράφου

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα φίλοι και γνωστοί στη Μαίρη Χρονοπούλου στη Ριτσώνα συνοδεύοντάς την στην τελευταία της κατοικία.

Η τελευταία της επιθυμία ήταν να γίνει μια γιορτή στο σπίτι της με όλους τους φίλους της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την γνωριμία τους αλλά και την εορτή που θα πραγματοποιηθεί.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ήμασταν πολύ κοντά αλλά την έχω γνωρίσει πριν από 30 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν πολύ κοντά, είδα ποιοι ήταν οι φίλοι της.

Η Μαίρη ανανέωνε τους φίλους της. Αισθάνομαι άσχημα που λένε κάποιοι ότι “εγώ ήμουν φίλος της”. Όλοι ήταν φίλοι της!

Ήταν ένας φιλόξενος άνθρωπος, γλυκός και αγωνιστικός. Πολύ συχνά μου έλεγε πώς αν θέλουμε βοήθεια για τους ηθοποιούς, να έρθει παρά τα προβλήματα που είχε.

Μας έλεγε ιστορίες για όσα είχε ζήσει, ήταν ένα φως!

Δεν θα το ονομάσω πάρτι αυτό, είναι μια αποχαιρετιστήρια γιορτή! Εγώ δεν συμμετέχω σε ένα πάρτι αλλά σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή όπως το ήθελε η Μαίρη.

Ήθελε να ήταν όλοι οι φίλοι, ντυμένοι στα λευκά και να είναι ένας γλυκός αποχαιρετισμών φίλων».

Γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι αυτό δε θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου.

Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Χρονοπούλου: Το πάρτι για το τελευταίο «αντίο» – Γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκά