Μαίρη Χρονοπούλου – πρώην οικιακή βοηθός: «Τη βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου»
Πρωινές εκπομπές

Μαίρη Χρονοπούλου – πρώην οικιακή βοηθός: «Τη βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου»

Μαίρη Χρονοπούλου – πρώην οικιακή βοηθός: «Τη βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο μου»

Τι είπε για τη διαθήκη και το σπίτι που της αφήνει

Η πρώην οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, Λαμάρα, μίλησε για πρώτη φορά, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, για τη σχέση της με την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία της άφησε το πατρικό της σπίτι.

«Το 2001 ήταν που ήρθα και το 2021 έφυγα γιατί γέρασα κι εγώ. 20 χρόνια δεν είναι λίγα, είναι ολόκληρη ζωή. Μου λείπει πάρα πολύ, αφάνταστα μου λείπει. Και η Ελλάδα μου λείπει και η κ. Μαρία μου λείπει. Όταν σκέφτομαι ότι θα έρθω Ελλάδα και δεν θα είναι η κ. Μαίρη, τρελαίνομαι», δήλωσε αρχικά η Λαμάρα.

«Τι βλέπω στον ύπνο μου κάθε βράδυ. Ορκίζομαι! Ήταν κυρία απέναντί μου, πραγματική! Αυτό που μου έλεγε είναι “έλα κάτσε μαζί μου”. Κάποτε όλα τελειώνουν, γέρασα κι εγώ. Στα 70 μου χρόνια δεν θέλω να δουλέψω άλλο. Δεν μπορούσα άλλο να δώσω την εξυπηρέτηση που χρειαζόταν η κυρία Μαίρη», πρόσθεσε.

Όσο για το πατρικό σπίτι που φαίνεται ότι της άφησε στη διαθήκη της, απάντησε: «Μου το έλεγε πάντα. Έλεγε ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί σου Λαμαρίτσα μου και ό,τι έχω θα το δώσω σε εσένα. Δεν ήταν κάτι κρυφό. Εγώ ούτε σκάλιστα, ούτε πίεσα, ούτε τίποτα και έγινε ό,τι έγιε. Δεν ήταν κάτι καινούριο που άκουσα τώρα. Πάντα μου το έλεγε».

Για τον λόγο που δεν ήρθε στην κηδεία της: «Δεν μπορούσα να έρθω γιατί είχα πρόβλημα. Η σύνταξη είναι πολύ λίγη και δεν είχα τόσα πολλά λεφτά. Έκανα εδώ προσευχές και άναψα κερί, αλλά δεν μπορούσα να έρθω εκεί, δυστυχώς. Πάντως εγώ τη θυμάμαι πάντα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Διαβάστε ακόμα

Μαίρη Χρονοπούλου: Κατατέθηκε η διαθήκη της – Τι αφήνει σε ποιον;