Μάκης Δελαπόρτας: Απαντά στον Τέρη Χρυσό – «Κρίμα, δεν υπήρχε δόλος, δεν χωρούσαν όλοι…»
Πρωινές εκπομπές

Μάκης Δελαπόρτας: Απαντά στον Τέρη Χρυσό – «Κρίμα, δεν υπήρχε δόλος, δεν χωρούσαν όλοι…»

Μάκης Δελαπόρτας: Απαντά στον Τέρη Χρυσό – «Κρίμα, δεν υπήρχε δόλος, δεν χωρούσαν όλοι…»

Η απάντηση Δελαπόρτα στον χαρακτηρισμό «πηγή του κακού» του Τέρη Χρυσού

Απάντηση στον Τέρη Χρυσό που μίλησε στην Espresso παραπονούμενος που δεν περιλήφθηκε στη μεγάλη συναυλία για τον Γιώργο Οικονομίδη -που οργάνωσε η κόρη του, Μαριαλένα Οικονομίδου και ο Μάκης Δελαπόρτας– έδωσε ο τελευταίος  στο «Καλοκαίρι #Yes».

«Δεν φταίει τόσο η κυρία Οικονομίδου όσο ο κ. Δελαπόρτας. Αυτός είναι η πηγή του κακού. Έπειτα από όλα αυτά και χρήματα να μου έδιναν και να με καλούσαν, δεν πρόκειται να δεχόμουν να πάω σε αυτή τη συναυλία. Για μένα ήταν η μεγαλύτερη απρέπεια προς την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού για όλους εμάς που βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι» είχε δηλώσει ο Τέρης Χρυσός.

«Με στεναχώρησαν τα παραπονάκια. Δεν κρύβομαι, στη διαδρομή μου ξέρετε πόσο έχω αγαπήσει αυτή τη γενιά αυτών των παλιών τραγουδιστών.Όλους τους αγαπώ και τους εκτιμώ, μακάρι να μπορούσαν να είναι όλοι στη συναυλία για τον Οικονομίδη. Η επιλογή των καλλιτεχνών δεν έγινε αποκλειστικά από μένα. Έγινε βάση ρεπερτορίου. Κάποιοι έμειναν απέξω. Ποιος αμφισβητεί την αξία τους; Δεν υπήρχαν λόγοι σοβαροί, απλώς δεν γινόταν να είναι όλοι» ανέφερε απαντώντας τόσο στον Τέρη Χρυσό όσο και στον Κώστα Βενετσάνο που επίσης «παραπονέθηκε» για το ότι δεν συμπεριελήφθηκε στη συναυλία.

Ειδικά για τον χαρακτηρισμό «πηγή του κακού», ο Μάκης Δελαπόρτας είπε:

«Κρίμα, εγώ τον Τέρη τον έχω βάλει  και σε άλλες παραστάσεις. Δεν μου αναφέρθηκε το όνομά του για να πω “δεν τον θέλω”. Δεν υπήρχε δόλος, δεν χωρούσαν όλοι να είναι σε μία βραδιά».