Μανώλης Καλαϊτζιδάκης – παλαιοχριστιανός: «Δεν υπήρξα μέλος της Χρυσής Αυγής – Αγωνίζομαι εναντίον της λήψης βιομετρικών»
Πρωινές εκπομπές

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης – παλαιοχριστιανός: «Δεν υπήρξα μέλος της Χρυσής Αυγής – Αγωνίζομαι εναντίον της λήψης βιομετρικών»

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης – παλαιοχριστιανός: «Δεν υπήρξα μέλος της Χρυσής Αυγής – Αγωνίζομαι εναντίον της λήψης βιομετρικών»

Τι είπε για τη σύζυγό του και τις φήμες που τον ήθελαν μέλος της Χρυσής Αυγής

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» και ξεκαθάρισε για όσα τον κατηγορούν, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του.

Ο ίδιος, βρίσκεται διαρκώς έξω από το νοσοκομείο, προκειμένου να δει τον γιο του.

«Ήταν σήμερα να μεταφερθεί στη δομή και ανέβασε πυρετό και δεν τον μετέφεραν», είπε αρχικά ο κ. Καλαϊτζιδάκης.

«Δεν δικαζόμουν για τη διαβίωση των παιδιών, δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία, υπάρχει μια κοινωνική έρευνα που γι αυτό κρατάνε το παιδί, ότι ήταν σκοτεινό το δωμάτιο. Δεν υπάρχει κάποια κατηγορία ότι δεν πήγαιναν τα παιδιά σχολείο. Το σπουδάζω τεχνικά επαγγέλματα, δεν είναι δεν σπουδάζω. Το να μάθεις να είσαι μελισσουργός δεν είναι δεν σπούδασα, το να γνωρίζεις, ανάγνωση, γραφή και να έχεις παιδεία, μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι, με κάποια βιβλιοθήκη», εξήγησε.

Για τη μητέρα: «Δεν γνωρίζω τι λέει και τι κάνει η άλλη πλευρά, μαθαίνω απλά ότι είναι καλά. Το θεωρώ απολύτως λογικό να μην εμφανίζεται από τι στιγμή που όπου υπάρχει υπόνοια ότι είναι ένας εισαγγελέας που μπαίνει μέσα σε σπίτια… Με αυτήν την τακτική τώρα, το θεωρώ λογικό να κρύβεται».

Για το τι σημαίνει ο όρος παλαιοχριστιανός: «Κάποιος κύριος από την εκπομπή της Κατερίνας με αποκάλεσε χρυσαυγίτη κι επειδή αυτό είναι συκοφαντική δυσφήμιση, δεν υπήρξα μέλος, ούτε είχα καμία ιδιαίτερη σχέση, θα έχει κάποιες νομικές συνέπειες. Η παλαιοχριστιανοσύνη είναι ένας πολιτιστικός όρος, εννοούμε τους ανθρώπους που ζούνε όπως ζούσαν οι παππούδες μας, δεν είναι θρησκευτικός όρος. Το να ζεις φυσικά δεν είναι κάτι κακό, είναι εντελώς άσχετο με το θρησκευτικό, ο τρόπος όμως ζωής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αιρετικός. Φυσικά πιστεύω στον Χριστό».

«Ήδη ετοιμάζομαι να κάνω άλλο ένα παιδί, είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν θα ευνουχιστούμε επειδή το θέλουν κάποιοι», τόνισε.

Για τον λόγο που δεν κάνει το τεστ DNA: «Όλοι οι άνθρωποι που είμαστε ενάντια σε αυτήν την κατάσταση, τη νέα τάξη πραγμάτων, αγωνιζόμαστε κυρίως εναντίον της λήψης βιομετρικών».

«Οι Αρχές για να ταυτοποιήσουν αυτά που θέλουν, ας βρουν άλλους τρόπους, δεν είναι ανάγκη να χαρτογραφούν τα βιομετρικά των ανθρώπων», ξεκαθάρισε.

Για τον ρασσοφόρο Κλεομένη: «Δεν είπα ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης μου. Είπα ότι είναι ένα παιδί, πνευματικό παιδί του πατέρα Κλεομένη. Δεν ξέρω από πού προέκυψε. Προς ώρας θέλω να πάρω το παιδίμου».

Διαβάστε ακόμα

Παλαιοχριστιανοί: Ποια είναι η σχέση του ρασοφόρου Κλεομένη με την οικογένεια του 45χρονου Μανώλη;