Μάνος Επιτροπάκης για τη δίωξη Βέρτη: «Ο εισαγγελέας κατέληξε ότι “έστησε” τον εμβολιασμό»
Πρωινές εκπομπές

Μάνος Επιτροπάκης για τη δίωξη Βέρτη: «Ο εισαγγελέας κατέληξε ότι “έστησε” τον εμβολιασμό»

Μάνος Επιτροπάκης για τη δίωξη Βέρτη: «Ο εισαγγελέας κατέληξε ότι “έστησε” τον εμβολιασμό»

Ο πρώην συνεργάτης του τραγουδιστή μίλησε για τη δίωξη του Νίκου Βέρτη για περιστατικό την περίοδο της καραντίνα

Ο Μάνος Επιτροπάκης, πρώην συνεργάτης -μουσικός του Νίκου Βέρτη, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την ποινική δίωξη κατά του τραγουδιστή για τον «μαϊμού» εμβολιασμό των μουσικών του πριν από τη συναυλία στο Ισραήλ.

Ο ίδιος έχει κινηθεί νομικά εναντίον του για την απόλυσή του λίγο καιρό αφότου ανακάλυψε ότι δεν έχει εμβολιαστεί σωστά.

«Είμαι ένας από τους πρώην μουσικούς της ορχήστρας του Νίκου Βέρτη ο οποίος εμβολιάστηκε με όλη αυτή τη παράδοξη διαδικασία. Γυρνώντας από το Ισραήλ και με όλες αυτές τις περίεργες παραστάσεις που είχα ζήσει, έκανα τεστ αντισωμάτων. Διαπίστωσα πως είναι αρνητικά, ζήτησα εξηγήσεις από την εργοδοσία, τον Νίκο Βέρτη.

Δεν μας έδωσε καμία εξήγηση, ειδοποίησα τους μουσικούς της ορχήστρας να πάνε να κάνουν κ αυτοί τεστ αντισωμάτων για να δουν τι συμβαίνει με τον εμβολιασμό μας. Είχαν όλοι αρνητικά αποτελέσματα. Μετά από μερικές μέρες μας ”μάζεψε” ο κύριος Βέρτης και μας είπε ότι μάλλον μας ξεγέλασε ο κύριος που μας έκανε τα εμβόλια», δήλωσε αρχικά.

«Είπε ακριβώς αυτά τα παραμύθια στον κύριο εισαγγελέα αλλά προφανώς δεν τα πίστεψε. Δεν έχω προχωρήσει εγώ νομικά απέναντι του αλλά η Ελληνική Δημοκρατία διώκει τον κύριο Βέρτη. Εγώ πήγα απλά σαν μάρτυρας στην έρευνα που έκανε ο εισαγγελέας. Ουσιαστικά ο εισαγγελέας έκανε ένα χρόνο την έρευνα και κατέληξε ότι όλο τον εμβολιασμό τον έστησε ο κύριος Βέρτης για να ξεγελάσει τους μουσικούς για να δώσουμε συναίνεση να πάμε στο Ισραήλ να πάμε να πάρουμε τα λεφτά. Βρήκε τον γιατρό, τον πλήρωσε να μας κάνει “μαϊμού” εμβόλια και να μας δώσει και ψεύτικα πιστοποιητικά», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: