Μάνος Πίντζης: Ντύθηκε σέξι Άγιος Βασίλης με πέρλες και στέμμα!
Πρωινές εκπομπές

Μάνος Πίντζης: Ντύθηκε σέξι Άγιος Βασίλης με πέρλες και στέμμα!

Μάνος Πίντζης: Ντύθηκε σέξι Άγιος Βασίλης με πέρλες και στέμμα!

Ο ηθοποιός έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφιση

Ο Μάνος Πίντζης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star ντυμένος Άγιος Βασίλης αλλά για ενήλικους για τις ανάγκες φωτογράφισης για περιοδικό.

Αναφερόμενος στη στολή του Άι Βασίλη και τον Ryan Gosling, είπε:

«Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος Άη Βασίλης, εμφανισιακά δείχνω στην fit βερσιόν του. Έβλεπα τον Ryan Gosling που έκανε την φωτογράφιση για το GQ, αλλά έχω κρατήσει μόνο το τζιν… Αυτός φωτογραφίζεται σαν καουμπόι αλλά εγώ έχω βγει Άη Βασίλης! Δεν ξέρω αν υπάρχουν ανατρεπτικές φωτογραφίσεις, έχει να κάνει με την δημιουργία. Θα προσπαθήσω να γίνω ο Άη Βασίλης που θα ήθελε να δει κάθε γυναίκα».

Για την καθημερινότητα του και τους διασήμους του χώρου,  ανέφερε:

«Η καθημερινότητα είναι μια αρρώστια που σε κατατρώει, πρέπει να την κάνουμε παραμύθι. Η σχέση με τα παιδιά μου είναι όπως η σχέση με τα κύτταρα μου!».

«Έχουμε μπερδέψει την διασημότητα στην Ελλάδα, διάσημος και σταρ είναι αυτός που πληρώνεις για να τον δεις, όχι αν έχεις κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση και τον τρως στην μάπα όταν την ανοίξεις».

«Δεν είναι εύκολο για έναν καλλιτέχνη να επιβίωση από την ηθοποιία πλέον, δεν βλέπω τηλεόραση. Πέρυσι δεν έβλεπα το σίριαλ που έκανα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: