Μανούσος Μανουσάκης: «Ο Γκλέτσος άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του»
Πρωινές εκπομπές

Μανούσος Μανουσάκης: «Ο Γκλέτσος άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του»

Μανούσος Μανουσάκης: «Ο Γκλέτσος άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του»

Τι είπε για το «Τμήμα Ηθών»

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και την ακύρωση της επιστροφής του «Τμήματος Ηθών», μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ αναφέρθηκεκαι στο ιδιαίτερο του χαρακτήρα του Απόστολου Γκλέτσου, αλλά και την ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Προτάθηκε να κάνουμε ένα καινούριο «Τμήμα Ηθών» με τα καινούρια ήθη κι έθιμα του εγκλήματος. Όμως η έρευνα που κάναμε για να συγκροτήσουμε την ιδέα και τον τρόπο της, μας άνοιξε έναν ορίζοντα και δημιουργήσαμε μία πρόταση για μια άλλη σειρά γενικότερη αστυνομική που να αφορά όλο το έγκλημα» ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γκλέτσο: «Eίχε έρθει για να τσακωθεί με κάποιον, δεν υπήρχε αυτό»

«Ο Απόστολος Γκλέτσος ασχολήθηκε στην πολιτική με την αυτοδιοίκηση κι ήταν πολύ επιτυχημένος δήμαρχος. Μπορείς να πεις ότι την πρώτη τετραετία εξελέγη λόγω διασημότητας, αλλά ο κόσμος δεν θα του χαριζόταν δεύτερη τετραετία λόγω διασημότητας. Όσον αφορά για την κεντρική πολιτική σκηνή τότε που είχε ιδρύσει το κόμμα του, πιστεύω ότι άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του. Δεν έχει σημασία, καλό είναι να δοκιμάζεις μέχρι που σε παίρνει.

Τις αντιδράσεις του Γκλέτσου τις έχω ζήσει κι εγώ σε συνεργασία μας προς τρίτους. Κατά 90% είχε δίκιο, αλλά το έχανε λόγω της υπερβολής της αντίδρασης. Θα του έλεγα να είναι πολύ πιο ήρεμος» πρόσθεσε ο Μανούσος Μανουσάκης.