Μάρα Μεϊμαρίδη για την επιστροφή της Κατίνας: «Ό,τι θέλει εκείνη θα γίνει»
Πρωινές εκπομπές

Μάρα Μεϊμαρίδη για την επιστροφή της Κατίνας: «Ό,τι θέλει εκείνη θα γίνει»

Μάρα Μεϊμαρίδη για την επιστροφή της Κατίνας: «Ό,τι θέλει εκείνη θα γίνει»

Όσα αποκάλυψε για την τεχνητή νοημοσύνη, το νέο της βιβλίο και την επική τηλεοπτική επιστροφή της Κατίνας από τις Μάγισσες της Σμύρνης

Στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Σουσού, μίλησε η Μάρα Μεϊμαρίδη και αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή της Κατίνας στην τηλεόραση όσο και για το νέο της βιβλίο.

Πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστό πώς η ίδια μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη είχαν δώσει τα χέρια για να γίνει η παραγωγή της σειράς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι, όπως επιβεβαιώνει και η ίδια, αλλά θεωρεί πώς ό,τι γίνει θα είναι η επιθυμία της Κατίνας.

«Έκανα ένα step backup από τις οθόνες, τηλεοπτικά και τα διάφορα και αφοσιώθηκα στη γραφή. Αυτό που έβγαλα πριν δύο χρόνια ήταν η συνέχεια των Μαγισσών της Σμύρνης.

Λέγεται Κατίνα 22-23 και είναι πάντα η Κατίνα της Σμύρνης που έρχεται στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και περιγράφει τον τέταρτο σύζυγο.

Μετά από όλα αυτά γράφω το καινούργιο βιβλίο που λέγεται Underground και έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη. Η ζωή μας χειραγωγείται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Είναι ένα πρόγραμμα, αλγόριθμοι στο κομπιούτερ που χειραγωγεί τους ανθρώπους. Είναι επικίνδυνη! Τι σημαίνει αυτό; Έχει καταφέρει σήμερα να έχει λογική και έχει φτάσει ένα IQ155.

Ο μέσος άνθρωπος, ο βλαξ όπως έχω εγώ, είναι στο 90-100. Πώς θα κοιτάξει τον βλάκα; Θα πάρει τα ηνία και θα χειρίζεται τα πράγματα».

«Οι Πανθέοι δεν θα πάει ποτέ καλά λόγω τεχνητής νοημοσύνης. Το σενάριο ότι αυτό χειραγωγεί τους ανθρώπους, με τους αλγόριθμους έχει καταλάβει όταν υπάρχουν φόνοι, αίματα, τρώει η μάνα το παιδί. Όλα αυτά τραβάνε την προσοχή των ανθρώπων. Τους οδηγούν οι αλγόριθμοι να βλέπουν τέτοιες βίαιες εικόνες».

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δεν έχω καν συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι μου.

Του Νίκου Κοκλώνη του αρέσει πολύ η Κατίνα. Έχει φόνους δύσκολους, παράνομους φόνους, ύπουλος φόνους και η τεχνητή νοημοσύνη θα τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό. Ό,τι θέλει η Κατίνα θα γίνει».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης – Μάρα Μεϊμαρίδη: Έδωσαν τα χέρια για την «Κατίνα»