Μαρία Αναστασοπούλου: Ετοιμάζεται για δεύτερη εκπομπή εκτός από το «Καλημέρα Ελλάδα»;
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Αναστασοπούλου: Ετοιμάζεται για δεύτερη εκπομπή εκτός από το «Καλημέρα Ελλάδα»;

Μαρία Αναστασοπούλου: Ετοιμάζεται για δεύτερη εκπομπή εκτός από το «Καλημέρα Ελλάδα»;

Τι είπε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Για την επιλογή της να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στο «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει δική της εκπομπή, εκτός από την πρωινή.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη που έφυγα από τον ΣΚΑΪ και επειδή πήγαν όλα καλά κι επειδή πήγαν όπως τα είχαμε στο μυαλό μας», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στη «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου.

«Δεν θα σας πω κάτι πριν ανακοινωθεί από τον σταθμό όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαστε σε δημιουργική φάση. Αυτή η δουλειά μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά πράγματα, Οπότε αν δεν δοκιμάζεσαι σε κάτι καινούριο, λίγο βαλτώνεις¨», είπε για το ενδεχόμενο δεύτερης εκπομπής.

«Περίεργη ενέργεια δεν νομίζω ότι υπήρξε. Το βρήκαμε γρήγορα, εγώ χρειάστηκα χρόνο να προσαρμοστώ γιατί είχα συνηθίσει σε ένα άλλο περιβάλλον, έγινε και είμαστε μια χαρά.

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι και το μέλλον όπως και να έχει, γιατί έχει αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη σε ό,τι αφορά την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να πάρω σκυτάλη, αυτές είναι αποφάσεις του σταθμού και του Γιώργου Παπαδάκη.

Είμαι σε μια εκπομπή που μου αρέσει πάρα πολύ, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Είναι μια έκπληξη κάθε μέρα η εκπομπή με τον Γιώργο, δεν βαριόμαστε ποτέ», ξεκαθάρισε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Αναστασοπούλου: «Εμένα ο λόγος μου τελειώνει εδώ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός»