Αναστασοπούλου για Παπαδάκη: «Από τις επιλογές που είχα διάλεξα την πιο δύσκολα προβλέψιμη»
Πρωινές εκπομπές

Αναστασοπούλου για Παπαδάκη: «Από τις επιλογές που είχα διάλεξα την πιο δύσκολα προβλέψιμη»

Αναστασοπούλου για Παπαδάκη: «Από τις επιλογές που είχα διάλεξα την πιο δύσκολα προβλέψιμη»

Ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου και απάντησε στις ερωτήσεις για τον συμπαρουσιαστή της

Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου και αρχικά αναφέρθηκε στη συνεργασία της αυτή τη σεζόν με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Είχε άγχος την παραμονή πριν βγει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη; «Κοιμήθηκα σαν πουλάκι για κάποιον λόγο που κανένας δεν καταλαβαίνει γιατί ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση, είχα μια προσμονή».

«Δεν σου κρύβω από τις επιλογές που είχα διάλεξα την πιο δύσκολα προβλέψιμη. Μου έδωσε χώρο, αυτό χτίζεται μέρα μέρα και πήγε καλύτερα από ό,τι θα περίμενα.

Έπρεπε να μπω σε μία ομάδα έτοιμη, αλλά βρήκαμε τους κώδικες. Δεν είναι εύκολο, έχει αρκετές δυσκολίες στην προσαρμογή αλλά με έναν τρόπο τα βρίσκουμε.

Λειτουργώ με συγκεκριμένα πλαίσια. Η συμφωνία μου με τον ΑΝΤ1 είναι ότι πάω να συνεργαστώ με τον Γιώργο και μόνο. Αν υπάρχει κάποια σκέψη δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ δύσκολα μπορώ να φανταστώ το “Καλημέρα Ελλάδα” χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη, εμένα θα μου ξενίζει. Μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι είναι παιδί του» ανέφερε για τα σενάρια να αναλάβει την εκπομπή σε έναν χρόνο.

«Ήταν εξαιρετική η συνεργασία με τον Λιάγκα. Είμαι από τους ανθρώπους που δε λέω ποτέ “ποτέ”. Ούτε η Αρένα περίμενα να έρθει αυτή τη σεζόν και ήρθε. Πάρα πολλές φορές έχουμε πάρει ιδέες από εκπομπές όπως η δική σας για την παρουσίαση των θεμάτων επικαιρότητας» είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την παρουσία της στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα.

«Η Αρένα προέκυψε στην πορεία. Υπήρχε μία ιδέα να υπάρξει μια βραδινή εκπομπή όταν δεν θα υπάρχει άλλη. Είναι μία πολύ δύσκολη εκπομπή που έχει πάρα πολύ ρεπορτάζ και έρευνα, έχει δύσκολη θεματολογία και είναι τελείως διαφορετικό από την εκπομπή το πρωί.

Έχει τον… ασυνδύαστο» είπε χαρακτηριστικά για το πώς προλαβαίνει τα πάντα.