Μαρία Αναστασοπούλου: «Πού ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1;»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Αναστασοπούλου: «Πού ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1;»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Πού ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1;»

Το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στη Super Κατερίνα

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου, αλλά και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη τη νέα σεζόν, στο Καλημέρα Ελλάδα, συζήτησαν στη Super Κατερίνα, με την Έλενα Πολυκάρπου να μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μαρία Αναστασοπούλου δεν θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη την επόμενη χρονιά, με τη δημοσιογράφο να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «έχει τελειώσει και με τον ΑΝΤ1».

«Η συνεργασία θα λήξει και θα οδεύσει προς Φάληρο», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

«Στον Γιώργο Παπαδάκη του χρόνου δεν θα υπάρχει ένα ισάξιο μέλος, θα υπάρξει η παλιά συνταγή. Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που θα είναι δίπλα του», τόνισε η δημοσιογράφος του Alpha.

«Που ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1;»

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε στη Super Κατερινα για το τηλεοπτικό της μέλλονς.

«Η εκλογική βραδιά είχε πολύ ενδιαφέρον και φοβερές εκπλήξεις. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως το περιστατικό με τη Λιάνα, αλλά ήταν ενδιαφέρουσα βραδιά», δήλωσε αρχικά.

«Που ξέρετε ότι δεν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις όλοι, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα και περιμένω τη στιγμή που θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Που τα ξέρετε όλα αυτά;», ξεκαθάρισε.

 Διαβάστε ακόμα

Μαρία Αναστασοπούλου: ΑΝΤ1 ή αλλαγή τηλεοπτικής στέγης;