Μαρία Μπακοδήμου: Της έστειλε λουλούδια ο Νίκος Αλιάγας στην πρεμιέρα
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Μπακοδήμου: Της έστειλε λουλούδια ο Νίκος Αλιάγας στην πρεμιέρα

Μαρία Μπακοδήμου: Της έστειλε λουλούδια ο Νίκος Αλιάγας στην πρεμιέρα

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας στην πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια σου»

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «Γεια σου» το πρωί του Σαββάτου, με τη Μαρία Μπακοδήμου να καλωσορίζει τους τηλεθεατές, κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα κατακίτρινο μίνι φόρεμα και φώτισε το πλατό της, το οποίο είναι ολοκαίνουριο και ανανεωμένο, ενώ η παρέα της παρέμεινε η ίδια.

«Καλημέρα! Ένα καινούργιο πλατό, εμείς είμαστε οι ίδιοι, εσείς ελπίζω να είστε οι ίδιοι και περισσότεροι που θα κάνουμε παρέα και φέτος. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει με ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι που πέρασε, μας άφησε όλους μια περίεργη γεύση.

Εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα. Εμείς εδώ θα είμαστε η παρέα σας, να συζητάμε για ανάλαφρα θέματα, να ξεχνιόμαστε απ’ ότι μας ζορίζει και η παρέα μας είναι πάλι η ίδια», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Λουλούδια από τη Γαλλία

Στη συνέχεια, πήγε στο μεγάλο στρογγυλό πλέον ψηλό τραπέζι του πλατό της και καλωσόρισε τους συνεργάτες της, οι οποίοι θα είναι και φέτος η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Μου λείψατε, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε πάλι εδώ», ενώ τα λουλούδια έφτασαν για το ξεκίνημά της, από το κανάλι του ΣΚΑΪ, αλλά και από τον Νίκο Αλιάγα.

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Μπακοδήμου: Στη Θεσσαλία ως εθελόντρια μετά την κακοκαιρία Daniel