Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά γιατί»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά γιατί»

Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά γιατί»

Η παρουσιάστρια στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη βάπτιση της κόρης της

Την κόρη της, μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, βάπτισε την Τετάρτη η Μαρία Ηλιάκη και οι ρεπόρτερ των εκπομπών βρέθηκαν εκεί, με την παρουσιάστρια να μιλά για το ευχάριστο γεγονός.

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Η βάπτιση της κόρης τους και το after party

Το ζευγάρι, έδωσε στη 2χρονη κόρη του, η οποία είχε μάλιστα και τα γενέθλιά της, το όνομα Κατερίνα και η μαμά της ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η Μαρία Ηλιάκη ωστόσο δεν απέφυγε τη ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου.

Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Αλλά τώρα δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές, αυτή τη μέρα», ξεκαθάρισε.