Μαρία Ιωαννίδου: Παρουσίασε τα γυαλιά και το μαγνητοφωνάκι του Φρέντυ Γερμανού
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Ιωαννίδου: Παρουσίασε τα γυαλιά και το μαγνητοφωνάκι του Φρέντυ Γερμανού

Μαρία Ιωαννίδου: Παρουσίασε τα γυαλιά και το μαγνητοφωνάκι του Φρέντυ Γερμανού

Η ηθοποιός παρουσίασε κάποια από τα κλασσικά αντικείμενα του Φρέντυ Γερμανού και μία συγκινητική ιστορία

Στην παρέα της εκπομπής της ΕΡΤ, Δύο στις 10, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, η Μαρία Ιωαννίδου και δεν χάλασε το χατίρι στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Οι παρουσιαστές της ζήτησαν να φέρει κάποια από τα πράγματα του Φρέντυ Γερμανού κι εκείνη το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ένα από αυτά, φυσικά ήταν τα γνωστά και κλασσικά γυαλιά που φορούσε με τον μαύρο σκελετό.

Εκτός από τα γυαλιά, η Μαρία Ιωαννίδου, είχε μαζί της και το μαγνητοφωνάκι του, με το οποίο μαγνητοφωνούσε όλες τους τις συνεντέυξεις.

«Ο Φρέντυ θαύμαζε την Έλλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Χορν. Επίσης, λάτρευε τους ηλικιωμένους. Με την κυρά της Ρω, είχε επικοινωνία. Είχαμε πάει, την γνωρίσαμε», αποκάλυψε.

«Ο Φρέντυ με βοηθούσε πολύ, με πίστευε γιατί αν δεν με πίστευε δεν θα με βοηθούσε επειδή ήμουν γυναίκα του.  Όταν ήταν βαριά άρρωστος με τον καρκίνο του, είχε πάει Λονδίνο και είχε πάρει τηλέφωνο, ήμουν στο διπλανό δωμάτιο, μίλησε με τον γιατρό του και του είπε “σου δίνω 3 μήνες ζωή”, μπήκα μέσα εγώ και μου λέει “παπάκι όλα εντάξει, είμαι μια χαρά”. Δεν το μοιράστηκε μαζί μου, να απαλλαγεί λίγο από τον πόνο. Τι μεγαλοσύνη! Κάποια άλλη μέρα μου λέει “παπάκι τι θες εσύ μαζί μου, πήγαινε βρες ένα τεκνό κορίτσι μου”», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε ακόμα