Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος το έκανε, ξέρει ποιος το έκανε, ο Θεός βλέπει»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος το έκανε, ξέρει ποιος το έκανε, ο Θεός βλέπει»

Μαρία Καρλάκη: «Ξέρω ποιος το έκανε, ξέρει ποιος το έκανε, ο Θεός βλέπει»

Ποιο θα είναι το δεύτερο όνομα που θα δώσει στον γιο της;

Η Μαρία Καρλάκη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ήταν καλεσμένη στο «Καλοκαίρι #Yes» και μίλησε για τον μπέμπη που περιμένει, τον γάμο με τον σύντροφό της αλλά και το κάψιμο του αυτοκινήτου της από αγνώστους.

«Μπαίνω στον 7ο, Νοέμβριο θα βγει, Σκορπιός είπε.

Όπως αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος ανακάλυψε πρώτος ότι είναι έγκυος πριν εκείνη κάνει το τεστ, σε περιοδεία στη Γερμανία.

«Δεν έπινα πολύ αλκοόλ, είχα όρεξη για γλυκό. Ο Τριαντάφυλλος αυτό που θα πει, ούτε Σαββατογεννημένος. Έκανα το τεστ και όντως ήμουν έγκυος.

Ήθελα πάρα πολύ ένα παιδάκι. Ήταν θεόσταλτο, ήταν να γίνει.

Ήμασταν μαλωμένοι με τον σύντροφό μου. Ήμασταν χώρια. Όταν τον ενημέρωσα ήταν στην Κοζάνη. Βλέπω δύο γραμμές και με πήραν τα κλάματα. Τον πήρα τηλέφωνο και του το είπα και δεν κατάλαβε τι του είπα. Μου ζήτησε να τα ξαναβρούμε. Είναι κοντά μου αρκετά αλλά εγώ μένω στην Αθήνα, εκείνος στην Κοζάνη. Υπάρχει αυτή η δυσκολία μέχρι να βρούμε τι θα κάνουμε.

Η πρόταση γάμου έγινε μέσα στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη. Βέβαια δεν του έδωσα ποτέ ξεκάθαρη απάντηση, είπα “άντε θα δούμε”. Σκεφτόταν ούτως ή άλλως να μου κάνει πρόταση πριν μείνω έγκυος. Εγώ δεν ήμουν υπέρ του γάμου, έχω μάθει να είμαι μόνη μου.

Το δεύτερο όνομα του παιδιού θα είναι σίγουρα Ραφαήλ» είπε.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δεν έχει κοντά την οικογένειά της και θα επωμιστεί μόνη της τα βάρη του μωρού.

Επίσης μίλησε για την κακοποίηση που έχει υποστεί και έστειλε το μήνυμα ότι οι γυναίκες πρέπει να μιλούν και να καταγγέλλουν τις κακοποιήσεις.

«Ήταν εμπρηστική επίθεση, είναι θέμα ζήλιας. Ξέρω ποιος το έκανε, ξέρει ποιος το έκανε, ο Θεός βλέπει. Ο φόβος που ένιωσα μετά ήταν τρομακτικός γιατί είσαι στο σπίτι σου και λες αν σου ρίξει βόμβα;» είπε για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της πέρσι κάτω από το σπίτι της.