Μαρία Καρλάκη: «Μερικοί άντρες δεν είναι έτοιμοι εξ’ αρχής να γίνουν άντρες»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Καρλάκη: «Μερικοί άντρες δεν είναι έτοιμοι εξ’ αρχής να γίνουν άντρες»

Μαρία Καρλάκη: «Μερικοί άντρες δεν είναι έτοιμοι εξ’ αρχής να γίνουν άντρες»

Η εγκυμοσύνη, ο Νότης Σφακιανάκης και το J2US

Η εγκυμονούσα Μαρία Καρλάκη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για εκείνη.

«Είναι αγόρι το μωρό. Έχω γιο και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω επιτέλους έναν σωστό άντρα», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στα λόγια της ότι θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί της:

«Μερικοί άντρες δεν είναι έτοιμοι εξ αρχής να γίνουν άντρες. Δεν λέω πατέρας γιατί αυτό θα φανεί στην πορεία. Σε μερικούς η είδηση της εγκυμοσύνης έρχεται απότομα, παθαίνουν σοκ και θέλουν τον χρόνο τους. Στην εγκυμοσύνη η γυναίκα τα παίρνει όλα too much, δεν μπορείς ούτε φωνές, ούτε άγχος, ούτε πίεση, οπότε καλύτερα να είσαι μόνη σου».

«Στην αρχή επειδή είχα μία επιπλοκή δεν δούλευα για δυο μήνες, αλλά μετά αναγκαστηκά έπρεπε να ξαναγυρίσω. Να είναι καλά η επιχείρηση που δούλευα όλο τον χειμώνα γιατί εκείνη με στήριξε, όπως επίσης να είναι καλά και κάποιοι καλλιτέχνες φίλοι μου και με πήραν τηλέφωνο, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Νίκος Ζωϊδάκης και ο Λευτέρης Πανταζής, για εμένα ήταν πολύ σημαντική αυτή η κίνηση, που έκαναν. Αρκετοί από τους μπούκερ που είχα σταμάτησαν να με παίρνουν τηλέφωνο.  Σου λέει τώρα που να την πάρω αυτή;», τόνισε η τραγουδίστρια.

Για το Νότη Σφακιανάκη: «Για εμένα είναι ένας πάρα πολύ σεβαστικός και ευγενής άνθρωπος, πάρα πολύ έξυπνος. Μπορεί να θέλει να πάρει τον δικό του χρόνο».

Για το J2US: «Φυσικά και θα ήθελα να συμμετέχω, Νίκο μου (Κοκλώνη), έχουμε ανοιχτές εκκρεμότητες».