Πρωινές εκπομπές

Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιώργος Λιάγκας ενώνεται πιο λαϊκά με τον κόσμο»

Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιώργος Λιάγκας ενώνεται πιο λαϊκά με τον κόσμο»

Πώς νιώθει που η κόρη της θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι ήταν η Μαρία Κορινθίου η οποία μίλησε για την επιθυμία της κόρης της να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της στην υποκριτική αλλά και για την απόφασή της να βρεθεί στο «Πρωινό».

«Συγκινούμαστε, γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί με τη Σίσσυ. Και τα παιδιά, ο Φίλιππος (σ.σ.: ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου) και η Ισμήνη έχουν μεγαλώσει μαζί από μωρά. Τις προάλλες της έστειλα ένα βίντεο που έπαιζαν καραγκιόζη… Είναι συγκινητικό να το βλέπεις μέσα σε αυτό το χώρο, που είναι πολύ περίεργος. Μπορεί τελευταία να μη βλέπω τόσο συχνά την Σίσσυ… Συγκινούμαι, δεν μπορώ! Η Σίσσυ είναι ο άνθρωπος μου, είναι η κολλητή μου, η φίλη μου, από τις μοναδικές μέσα σε αυτό τον χώρο» είπε η ηθοποιός.

Στόχος της Ισμήνης της είναι να σπουδάσει υποκριτική στο εξωτερικό, ιδανικά στην Αγγλία.

Όσο για τον ρόλο της στο «Πρωινό» ανέφερε:

«Ήταν κάτι που από παλιά με τριγύριζε, ποτέ δεν έπαιρνα την απόφαση. Πήρα την απόφαση και πήγα πολύ ενστικτωδώς επειδή αισθάνθηκα μία αγάπη και μία αγκαλιά. Θεώρησαν ενστικτωδώς ότι ήρθε η ώρα να το τολμήσω και να το κάνω. Ξέρω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, αλλά και να τολμήσω να μπω σε αυτό τον κόσμο. Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Ήξερα ακριβώς που μπαίνω, γιατί μπαίνω, ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη».

«Είναι κάτι που με ευχαριστεί. Εξακολουθώ να ανοίγω την πόρτα του στούντιο και να χαμογελάω. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα, να αισθανόμαστε ωραία εκεί που πηγαίνουμε και ειδικά σε αυτή τη δουλειά, γιατί έχεις να μεταφέρεις την ενέργειά σου, να επικοινωνήσεις με τον κόσμο».

Για τον συμπαρουσιαστή της δήλωσε πως «ο Γιώργος είναι αυτό που βλέπουμε. Έχει έντονη προσωπικότητα και είναι ένας άνθρωπος που ενώνεται πιο λαϊκά με τον κόσμο. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει το τυπικό να βγει και να δείξει κάτι άλλο. Αυτό πολλές φορές παρερμηνεύεται, αλλά και κάποιοι δεν μπορούν να «αντιμετωπίσουν» αυτή την αμεσότητα».

Exit mobile version