Πώς θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα;
ΖΩΔΙΑ

Πώς θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα;

Πώς θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα;

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου

Το Πάσχα πλησιάζει και τα περισσότερα ζώδια θα έχουν μια ευνοϊκή περίοδο τόσο στα προσωπικά τους όσο και στα επαγγελματικά τους.

Κριός

Κριέ, το Πάσχα σου φέρει μία καλή διάθεση, αλλά και περίσσεια ενέργεια. Αν δεν είσαι αυτός που θα οργανώσει το ψήσιμο ή γενικότερα την μάζωξη στο τραπέζι, τότε σίγουρα θα χρειαστεί να βρεις μία διέξοδο διοχέτευσης της δημιουργικότητάς σου. Προσοχή σε τυχόν περιττά οικογενειακά καβγαδάκια, δείξε, ενώ να θυμάσαι πως σε γενικές γραμμές η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδας είναι καλή και βοηθά στην ενδυνάμωση της σιγουριά σου για τον εαυτό σου και τα οικονομικά σου.

Ταύρος

Το Πάσχα κι αντίστοιχα η Μεγάλη Εβδομάδα σου αφήνουν μία γλυκόπικρη γεύση, Ταύρε, διότι παρά την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, εξακολουθείς να επηρεάζεσαι από τη δύσκολη Πανσέληνο απέναντί σου. Με απλά λόγια, νιώθεις (και με το δίκιο σου) ότι οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θέλουν να σου επιβληθούν ή να παρέμβουν στους στόχους και τα όνειρά σου. Μην τους αφήσεις. Αντίθετα, ξεδίπλωσε τη δημιουργικότητά και τον αυθεντικό χαρακτήρα σου.

Δίδυμος

Δίδυμε, η περίοδος της Μεγάλης Εβδομάδας σου προκαλεί πολλαπλούς εσωτερικούς προβληματισμούς. Ανεξάρτητα από το αν αυτοί αφορούν τον συμβολισμό των ημερών ή κάποια προσωπικά σου ζητήματα, βρίσκεσαι προ των πυλών για κάποιες σημαντικές αλλαγές κι ενάρξεις. Όλες αυτές, όμως, θα είναι προϊόν βαθιάς και προσεκτικής ενδοσκόπησης που κάνεις αυτές τις ημέρες. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που θα σε κινητοποιήσει να δράσεις κατάλληλα.

Καρκίνος

Θεωρείσαι από τους ευνοημένους της περιόδου, παρόλο που η Πανσέληνος στον Σκορπιό επηρεάζει αρνητικά τον αισθηματικό σου κόσμο, Καρκίνε. Μην ξεχνάς ότι μετά την καταιγίδα εμφανίζεται το ουράνιο τόξο και το Πάσχα είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να το βλέπεις! Ξεπερνάς δυσκολίες σχετικές με ένα συναισθηματικό και δημιουργικό μπλοκάρισμα και η συναναστροφή σου, πλέον, με ευχάριστες παρέες αποτελεί τη διέξοδό σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Πάσχα για εσένα είναι μία καλή περίοδος. Ίσως να φιλοσοφείς την σημασία των ημερών με τρόπο τέτοιο που να σου χαρίζει εσωτερική δύναμη. Καταλαβαίνεις πως μετά από κάθε θυσία ξεκινά ένα καινούριο ξεκίνημα κι εντάσεις τέτοιου τύπου σκέψεις στην καθημερινότητά σου. Έτσι, είσαι ικανός να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αλλά και των ανθρώπων γύρω σου.

Παρθένος

Παρά την επιρροή δύο δύσκολων πλανητών, Παρθένε, όπως ο Κρόνος κι ο Ποσειδώνας που σου φέρουν εξωτερικά εμπόδια, εσύ κατορθώνεις να εκμεταλλευτείς τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Επεξεργάζεσαι τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και τα ερμηνεύεις με τρόπο που σε ενδυναμώνει. Πλέον πιστεύεις στις δυνάμεις σου και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους, μετά από την ξεκούραση των ημερών.

Ζυγός

Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού, απέναντί σου, Ζυγέ, ακόμη είναι παρούσα. Αυτό σου προκαλεί ανατροπές, αμφότερα θετικές κι αρνητικές. Είναι λογικό να έχεις συγχύσεις, όμως τα ευχάριστα νέα είναι ότι βελτιώνεται ο ερωτισμός σου, όσο αντίστοιχα διεκδικείς τα ‘θέλω’ σου στην αγάπη, τα οικονομικά και την καθημερινότητά σου. Αποτελεί περίοδο ευχάριστης αναγέννησης το Πάσχα. Πίστεψε στις δυνάμεις σου!

Σκορπιός

Σκορπιέ, τα δύσκολα τελειώνουν και το Πάσχα ανοίγει σιγά – σιγά μία περίοδο θετικών (στην πλειοψηφία) ανατροπών, αφού ο Δίας με τον Ουρανό βρίσκονται ακόμη αρκετά κοντά μεταξύ τους. Έχεις ξαφνικά γυρίσματα της τύχης, όμως μείνε προετοιμασμένος, διότι οι οικογενειακοί καβγάδες δεν θα απουσιάζουν! Ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου και προχωράς δυναμικά.

Τοξότης

Τοξότη, η πολυαστρία στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Κριού δρα δυναμικά και θετικά στον τομέα των αισθηματικών σου, αυξάνοντας τη δημιουργική σου έκφραση. Το Πάσχα είναι το κατάλληλο διάστημα για να γλυκάνεις τις σχέσεις σου με τα παιδάκια και το σύντροφό σου και να κερδίσεις την αληθινή αγάπη, εκείνη που θα σου σταθεί στα δύσκολα. Πρόσεξε, όμως, αφού κάποιες αστρολογικές συγκυρίες υποδεικνύουν την ύπαρξη ενός παρεμβατικού συγγενή.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι ωραίο το Πάσχα για εσένα. Παρά τον συμβολισμό των ημερών, θα δεις ότι κατανοείς πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Επικεντρώνεσαι στα εφόδια που ήδη έχεις, αυξάνεται η δημιουργικότητα και η καλή σου διάθεση. Διεκδικείς και κερδίζεις στον έρωτα, ενώ μαζί καλλιεργείς εμπιστοσύνη με τα παιδιά σου. Κατεβάζεις ιδέες που μπορείς να υλοποιήσεις όταν επιστρέψεις στη δουλειά σου, εξασφαλίζοντας καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Υδροχόος

Υδροχόε, είναι γεγονός ότι περνάς ένα άκρως μετασχηματιστικό διάστημα και ο χρόνος που θα περάσεις με τους δικούς σου την Μεγάλη Εβδομάδα σου υπενθυμίζει από ποιο ή ποια οικογενειακά μοτίβα οφείλεις να ξεφύγεις για να απελευθερωθείς από κακές συνήθειες ή επιλογές. Κάνεις μία νέα αρχή, βελτιστοποιώντας το περιβάλλον μέσα στο σπίτι και προχωρώντας χωρίς φόβο προς τις απαραίτητες αλλαγές για ένα καλύτερο αύριο.

Ιχθύς

Ιχθύ, η επικοινωνία σου γίνεται πιο γλυκιά κι αποτελεσματική την περίοδο των εορτών. Φιλοσοφείς βαθιά ζητήματα, περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, κάνοντας προσεκτική ενδοσκόπηση και καταλαβαίνεις τα λάθη του παρελθόντος. Από εδώ και στο εξής κάνεις καλύτερες επιλογές. Θέτοντας ξεκάθαρα όρια στον περίγυρό σου, αλλά πρέπει να θυμάσαι να σέβεσαι κι εσύ εκείνα των άλλων.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr