Μαρία Κορινθίου: «Τι σούσουρο ήταν αυτό; Αν μιλάω με το Star, το Mega, το Open; Έλα Χριστέ και Παναγιά»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Κορινθίου: «Τι σούσουρο ήταν αυτό; Αν μιλάω με το Star, το Mega, το Open; Έλα Χριστέ και Παναγιά»

Μαρία Κορινθίου: «Τι σούσουρο ήταν αυτό; Αν μιλάω με το Star, το Mega, το Open; Έλα Χριστέ και Παναγιά»

Η ηθοποιός μίλησε για το πέρασμά της από την παρουσίαση, αλλά και για το αν τελικά συζητούσε με το Star

Στο «Πρωινό Σουσού» και την Ελένη Τσολάκη μίλησε η Μαρία Κορινθίου, η οποία απάντησε για το πέρασμά της από την παρουσίαση στην τηλεόραση, για τον αν είχε τελικά πρόταση από το Star για πρωινό, αλλά και για τα μαχαιρώματα και τα κακά σχόλια που δεν μπορεί να συνηθίσει.

«Από πάντα ήθελα να κρατάω την ταυτότητά μου και επειδή είναι και ο χώρος που επέλεξα, επίπονος, θέλει πάρα πολύ να κρατάς ισορροπία σε πέντε πράγματα για να μπορείς να διαφυλάξεις την ψυχική σου υγεία και ταυτόχρονα την ταυτότητά σου, την αλήθεια σου, αυτό που πραγματικά είσαι. Η δουλειά μου, η υποκριτική είναι ψυχή. Για να ανοίξεις την καρδιά σου προς τα έξω, πρέπει να είσαι εσύ. Πρέπει όντως να προσφέρεις αυτό που είσαι. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν ξέρει 100% το “Μαράκι”. Η αλήθεια είναι ότι κρατάω κιόλας, γιατί μόνο έτσι μπορώ να επιβιώσω, βάσω μια προστασία γύρω μου, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν μπορώ να συνηθίσω το κουτσομπολιό, τα μαχαιρώματα και τα κακά σχόλια. Έχω μάθει να το αντιμετωπίζω. Έχω μάθει να τα αποκρούω ή να μη τα βλέπω, με ψυχική προστασία. Ο πιο δύσκολος χώρος από άποψη παρασκηνίου είναι η παρουσίαση στην τηλεόραση. Ουφ Θεέ μου! Τι ζείτε; Θα ξαναέκανα παρουσίαση στην τηλεόραση. Είτε πέρασα καλά, είτε όχι, πάντα κοιτάω στο τέλος. Σε ο,τιδήποτε κάνουμε πάντα υπάρχει ένα μάθημα. Άνθρωποι είμαστε και δυστυχώς, δεν εκπέμπουμε όλοι στα ίδια κύματα. Το μάθημα που πήρα από την παρουσίαση στην τηλεόραση είναι να μπορώ να ισορροπώ μέσα σε μια τέτοια κατάσταση» απάντησε η ηθοποιός για το «Πρωινό» του ANT1.

Όσον αφορά στο πρωινό του Star, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Ήταν κάτι που δεν ξεκίνησα εγώ. Γίνονταν επιθέσεις ότι εγώ διέρρεα πράγματα, ότι, ότι, ότι… Μετά από κάποια στιγμή είπα “αρκετά”. Τι να κάτσω να πω; Αν μου έγινε πρόταση; 20 χρόνια δεν το κάνω ποτέ. Τι σούσουρο ήταν όλο αυτό. Αν μιλάω με το Star, το Mega, το Open; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Αφού όλοι μιλάνε με όλα τα κανάλια. Δεν μίλησα με το Star. Όλα αυτά ξεκίνησαν από αλλού».

«Δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δεν έβλεπα ποτέ. Δεν έβλεπα ούτε όταν ήμουν εγώ. Χύνεται πολύ αίμα στις πρωινές εκπομπές, για να κάνω εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη», ξεκαθάρισε.

Για το αν σβήνει αρνητικά σχόλια στα social: «Φυσικά και σβήνω τα μηνύματα που αναφέρονται σε σεξουαλικό έντονο περιεχόμενο, πολυ υβριστικό… 100% σβήνονται, από παντού».

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Κορινθίου: «Σήμερα δεν είναι χαρά για εμένα… Πονάω…»