Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, έπαθα σοκ»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, έπαθα σοκ»

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, έπαθα σοκ»

Η δύσκολη περίοδος που πέρασε και το bullying που δέχτηκε

Για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της και την απώλεια κιλών από στεναχώρια, μίλησε η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία αναφέρθηκε παράλληλα για το τεστ DNA που είχε κάνει πριν χρόνια και είχε βγει στα κανάλια.

«Έχει υπάρξει στη ζωή μου περίοδος που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια. Ήταν για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά επανήλθα. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία με είχαν στρεσάρει. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στεναχωρημένη, δεν θέλω να φάω. Μου γίνεται το στομάχι κόμπος. Δεν δέχονται bullying μόνο όσοι έχουν παραπάνω κιλά, δέχονται και οι αδύνατοι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Λουΐζα Βούρου στο Happy Day.

«Πριν τρία χρόνια ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχασα τον πατριό που με μεγάλωσε. Εκείνος μου έδωσε τις αρχές και τις αξίες μου. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν μεγάλο στήριγμα και ο μόνος που με καταλάβαινε γενικότερα», πρόσθεσε.

«Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, έπαθα σοκ. Ήταν δύσκολο να βλέπεις τη ζωή σου να παίζει στα κανάλια, ενώ δεν είσαι σε αυτό τον χώρο. Το να βλέπω στην τηλεόραση τη ζωή μου όλη να προβάλλεται και να ακούω και απόψεις, που πολλές ήταν κακές άνευ λόγου, προς τη μητέρα μου κυρίως. Δεν μου άρεσε, με ζόριζε να σχολιάζουν τη ζωή μου ενώ δεν με ξέρουν», τόνισε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Ενώ για τις φήμες περί χωρισμού της, δήλωσε: «Δεν έχω απαντήσει, γιατί δεν έχω μια σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα και προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά, τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και είναι όλα καλά στην προσωπική ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να είσαι πάντα αυτό το γλυκομίλητο, ζουζουνιάρικο πλάσμα!»