Μαρία Σολωμού: «Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν…»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Σολωμού: «Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν…»

Μαρία Σολωμού: «Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν…»

Θα μετέφερε την εκπομπή της στην τηλεόραση; Θα τη δούμε στο Booth;

Για τα podcast της, αλλα και τη νέα της εκπομπή στο YouTube, μίλησε η Μαρία Σολωμού στον Κωνσταντίνο Βασάλο και το Χαμογέλα και πάλι, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα μετέφερε την εκπομπή της στην τηλεόραση, αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχει στο Booth, ενώ μίλησε και για μία από τις πιο ρομαντικές στιγμές που έχει ζήσει με σύντροφό της.

Η Μαρία Σολωμού, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι μετά το podcast που κάνει, είναι πλέον ειδική στο να αναλύει τα ερωτικά προβλήματα των άλλων.

«Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα “νερό στο κρασί μου” για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν…φαντομάς», δήλωσε.

«Αν ο γιος μου…»

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι έχει ερωτευτεί σφοδρά όλες τις σχέσεις της αλλά τις έχει σιχαθεί μετά τον χωρισμό.

«Υπήρξε άντρας που μου είχε γεμίσει το σπίτι με λουλούδια… εκεί “έπεσα. Είμαι φουλ ρομαντική. Θέλω να είμαι στην Ακρόπολη να βλέπω φεγγάρι και να τρώω σουβλάκι. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει. Αρκεί να έχει επίγνωση της κατάστασης», είπε χαρακτηριστικά.

«Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν»

Όπως είπε, δεν έχει κάνει ποτέ one night stand αλλά θα έκανε με τον Μπραντ Πιτ. Μίλησε όμως και για την τηλεόραση.

«Δεν θα συμμετέχω στο Booth. Θεωρώ πως είμαι κάκιστη στην παρουσίαση. Το “Γεια σας, καλώς ήρθατε” δεν θα το εννοήσω ποτέ. Για να κάνω πρωινή εκπομπή θα έπρεπε να… ξυπνήσω. Έχω πολύ καλό αυτί, θα μπορούσα να είμαι κριτής στο Voice. Δεν θα έκανα το podcast στην τηλεόραση. Θέλω να μπορώ να μιλάω, όπως το κάνω. Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν, γιατί να γίνω πιο “καθώς πρέπει” για να μπορώ να είμαι εκεί; Δεν με ενδιαφέρει».

Η Μαρία Σολωμού απάντησε στο ποιος είναι ο πιο σέξι άντρας τραγουδιστής.

«Είναι ο Ρίκι Μάρτιν. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί. Και ως γυναίκα πάλι με την Αντζελίνα Τζολί θα ήθελα σχέση. Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο».

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχαν συζητήσεις να κάνω την εκπομπή μου στην τηλεόραση αλλά…»