Μαρία Σολωμού: «Ποιος είναι ο Γιώργος; Ο Mente; Εννοείται και τον ζηλεύω!»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Σολωμού: «Ποιος είναι ο Γιώργος; Ο Mente; Εννοείται και τον ζηλεύω!»

Μαρία Σολωμού: «Ποιος είναι ο Γιώργος; Ο Mente; Εννοείται και τον ζηλεύω!»

«Έχω κατουρηθεί από τα γέλια πάνω στην σκηνή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, μίλησε η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Η ηθοποιός αποκάλυψε την πιο αμήχανη στιγμή που είχε πάνω στην σκηνή του θεάτρου αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

«Δεν ήταν παρουσίαση αυτό που έκανα στις Roomies. Τα κορίτσια έβγαζαν τη λάντζα και εγώ είχα τον ρόλο της χαζούλας, της πιο αργής γιατί δεν τα κατάφερνα καλά. Υπάρχει ακόμη η πρόταση να κάνω late night αλλά το σκέφτομαι.

Αυτό με το Politically correct φτάνει άκρο και φοβάσαι το τι θα πεις γιατί θα σε πιάσουν στο στόμα τους και θα σε τσακίσουν.

Από όταν έχω το instagram έχω και τους haters μαζί. Δεν απαντάω ούτε στα κακά ούτε στα καλά σχόλια!».

«Σε κωμωδίες που έχω παίξει, γίνονται διάφορα έκτροπα και έχω κατουρηθεί από τα γέλια πάνω στην σκηνή. Σε μία παράσταση φορούσα κολλητό μαύρο φόρεμα αλλά τι να κάνω; Συνέχισα!».

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο ως επίσημη σύντροφος. Δεν είναι πολύ κολακευτικό αυτό αλλά έχει συμβεί. Όταν προκύπτει κάτι τέτοιο κάποιος λόγος υπάρχει. Εγώ δεν θέλω να χωρίσει για να τον κάνω δικό μου. Είναι ο έρωτας!

Ποιος είναι ο Γιώργος; Ο Mente; Εννοείται και τον ζηλεύω. Και εκείνος με ζηλεύει υπερβολικά. Ας μην τον συζητήσουμε σαν μια σχέση μου αυτή τη στιγμή. Είναι flirtarious αλλά δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του».