Μαρία Χάνου: «Ήταν τρελό να έχω για μαμά τη ”Ζουμπουλία” – Φαινόταν όταν ερχόταν στο σχολείο»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Χάνου: «Ήταν τρελό να έχω για μαμά τη ”Ζουμπουλία” – Φαινόταν όταν ερχόταν στο σχολείο»

Μαρία Χάνου: «Ήταν τρελό να έχω για μαμά τη ”Ζουμπουλία” – Φαινόταν όταν ερχόταν στο σχολείο»

Η Μουρμούρα, τα ανυπόστατα δημοσιεύματα και η μητέρα της

Η Μαρία Χάνου, η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλά για τη «’Μουρμούρα», τους διάσημους γονείς της και τη σχέση που της χρέωσαν με τον συμπρωταγωνιστή της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

«Η πρώτη φορά που πήγα στο θέατρο ήταν ως παιδί, η μαμά μου είχε παράσταση κι εγώ κρυφοκοιτούσα από τα παρασκήνια, πείραζα τα σκηνικά», δήλωσε αρχικά στο Breakfast@Star και σε ερώτηση για το αν την έκανα ποτέ να νιώσει άβολα επειδή είναι κόρη ηθοποιών, απάντησε:

«Μπορεί να το είδα σαν υπόνοια, δεν μου το είπε κανείς στα ίσα».

«Πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση ήταν οι Μάγισσες της Σμύρνης. Τελείωνα το δημοτικό, είχα την αίσθηση ότι μόλις έμπαινα, έμπαινα σε έναν άλλον κόσμο. Είχα συγκλονιστεί. Πρώτη φορά στη Μουρμούρα, που πήγα στο γύρισμα μου συνέβη κάτι πολύ τραγικό. Είναι αυτό που έχεις τόσο μεγάλη αγωνία, δεν μπορείς να κοιμηθείς, τα σκέφτεσαι όλα το προηγούμενο βράδυ και δεν ξυπνάς ποτέ να πας. Άργησα να πάω. Ξύπνησα καθυστερημένη, έφυγα σαν την τρελή και έφτασα πάρα πολύ ντροπιασμένη», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Η ιστορία του ζευγαριού δεν τελειώνει, αν θέλει κανείς να το σκεφτεί πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε σε μια πολύ σωστή στιγμή», είπε για το τέλος του τηλεοπτικού ζευγαριού από την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Η Μαρία Χάνου ρωτήθηκε για τα δημσοιεύματα που δεν ισχύουν και πώς αντιδρά: «Πρώτη φορά που διάβασα ανυπόστατο δημοσίευμα ήταν ότι έχω ερωτική σχέση με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη».

Για το ότι μαμά της ήταν η αγαπημένη «Ζουμπουλία» του «Παρά πέντε»: «Ήταν τρελό. Στο σχολείο αν ερχόταν για τον έλεγχο κι αυτά, γινόταν… φαινόταν! Ήταν μια πολύ ωραία περίοδος και ήταν εντυπωσιακό».

«Η πρώτη φορά που έκλαψα πολύ ήταν στο διαζύγιο των γονιών μου, ήμουν 8 χρονών. Όχι ευχάριστη εμπειρία, αλλά αναγκαία», εξομολογήθηκε η Μαρία Χάνου.

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μπήκε στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη – Βίντεο