Μαριάντα Πιερίδη: Αποκάλυψε το πρόσωπο πίσω από τα αρνητικά σχόλια – «Απολύθηκε πρόσφατα»
Πρωινές εκπομπές

Μαριάντα Πιερίδη: Αποκάλυψε το πρόσωπο πίσω από τα αρνητικά σχόλια – «Απολύθηκε πρόσφατα»

Μαριάντα Πιερίδη: Αποκάλυψε το πρόσωπο πίσω από τα αρνητικά σχόλια – «Απολύθηκε πρόσφατα»

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ενημερώθηκε από fan του «Καλοκαίρι #Yes»

Με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που έχει δεχτεί η Μπέσσυ Αργυράκη κατά καιρούς, ξεκίνησε συζήτηση στο «Καλοκαίρι #Yes» για τα fake προφίλ που υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς αυτά θα πρέπει να διαγραφούν και οι λογαρισμοί να είναι πραγματικοί έτσι ώστε να μην μπορεί ο καθένας να χυδαιολογεί σε βάρος κάποιου.

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος, η οποία βρήκε σύμφωνη τη Μαριάντα Πιερίδη. Μάλιστα, τόσο η ίδια, όσο και η Φελίσια Τσαλαπάτη, γίνονται διαρκώς αποδέκτες κακόβουλων σχολίων από συγκεκριμένο προφίλ, με την τραγουδίστρια ωστόσο να έχει μάθει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό.

«Δεν θα πω τι έγραφε η συγκεκριμένη γιατί καταλάβαμε, όχι εγώ -αλλά έχουμε και καλούς ανθρώπους μέσα στο αγαπημένο Twitter- που έγραφε κατεβατά για πάρα πολύ κόσμο από εμάς εδώ. Μου έστειλε ένας αγαπημένος φαν μας, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, και μου είπε «Ξέρεις; Αυτό το προφίλ είναι η τάδε. Μου έδειξε ακριβώς γιατί κατάλαβε ποιανής κυρίας είναι το προφίλ» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Απολύθηκε πρόσφατα εμφανώς από ένα συγκεκριμένο όμιλο και η μόνη της δουλειά αυτήν τη στιγμή είναι να ασχολείται μαζί μας. Οπότε του λέω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό κι εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Να ναι καλά οι άνθρωποι που απαντούσαν εκείνοι και μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχει ένα όνομα τελείως άσχετο. Η στενοχώρια έκανε τη γυναίκα να ασχολείται στο Twitter όλη ημέρα μαζί μας» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια»