Μαριάντα Πιερίδη: «Το παιδί μου δέχτηκε bullying την ώρα του μαθήματος. Τον κλώτσησε…»
Πρωινές εκπομπές

Μαριάντα Πιερίδη: «Το παιδί μου δέχτηκε bullying την ώρα του μαθήματος. Τον κλώτσησε…»

Μαριάντα Πιερίδη: «Το παιδί μου δέχτηκε bullying την ώρα του μαθήματος. Τον κλώτσησε…»

Η τραγουδίστρια μίλησε για το σκληρό bullying που δέχτηκε ο γιος της στο σχολείο

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την περιπέτεια του σκληρού bullying που δέχτηκε ο γιος της στο σχολείο του και τις δράσεις στις οποίες προχώρησε.

«Στο παιδί μου υπήρχε και σωματική αλλά και ψυχική πίεση. Τον έβλεπα και προσπαθούσα να αντιδράσω για να τον βοηθήσω να λύσουμε το ζήτημα με όλους τους τρόπους. Ξαφνικά δεν ήθελε να πάει σχολείο παρότι είναι εξαιρετικός μαθητής…», δήλώσε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Τον κλώτσησε…»

«Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη μπροστά στην ψυχολόγο του σχολείου, η οποία μου είπε ότι δεν είδε το περιστατικό. Τους είχε  βάλει ως άσκηση να κάτσουν οκλαδόν και μέσα από τη συζήτηση να δεθούν μεταξύ τους.

Ο Νικόλας καθόταν οκλαδόν στο πάτωμα και το παιδάκι με την συγκεκριμένη συμπεριφορά κάθεται δίπλα του. Αποφασίζει λοιπόν να σηκωθεί για να αλλάξει θέση γιατί του έχω πει να κρατάει μια απόσταση.

Ξαφνικά σηκώνεται ένα πόδι και του έρχεται στο στόμα, τον κλώτσησε. Τότε ο Νικόλας αντέδρασε, έτσι ώστε να φανεί ότι δεν του αρέσει να παραβιάζουν τον προσωπικό του χώρο, έτσι όπως τον είχα συμβουλέψει να κάνει», εξήγησε.

«Έχει συμβεί ακόμη να ρωτάει κάτι το παιδί μου σε μάθημα ξένης γλώσσας για μια απορία του μαθήματος και το ίδιο παιδί να αντιδράει για να τον κοροϊδέψει. Του ψιθύριζε “είσαι βλάκας; τι ρωτάς, δεν ξέρεις;'”. Προσπαθούσε να τον μειώσει με ψυχολογικούς τρόπους», πρόσθεσε.

«Αν ήταν μόνο αυτό και δεν υπήρχαν άλλα περιστατικά, θα προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν πρέπει να σταθεί αυτό. Θα προσπαθούσα να τον “σκληραγωγήσω” με κάποιον τρόπο έτσι ώστε να μη τα παίρνει προσωπικά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη: «Έκανα μαθήματα αυτοάμυνας στο παιδί μου. Όταν σε χτυπάνε πρέπει να μπορείς να αμυνθείς…»