Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια»
Πρωινές εκπομπές

Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια»

Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω οικογένεια»

Tα ονόματα και τα spoilers που έδωσε για το MadWalk

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την επιστροφή της στην παρουσίαση, με το MadWalk.

«Ετοιμαζόμαστε για το MadWalk, είναι πολύ όμορφη αυτή η περίοδος γιατί έχει τις πρόβες, έχει αυτό το γλυκό άγχος, είναι από τα πιο φαντασμαγορικά event που έχουμε στη χώρα μας. Έχουμε πάνω από 20 catwalks, πάνω από 30 καλλιτέχνες, πάνω από 250 μοντέλα που θα περπατήσουν στο stage. Και 2.000 θεατές που θα το παρακολουθήσουν από κοντά που για πρώτη φορά θα βρεθεί ο κόσμος στο Tae Kwon Do. Επιστρέφω με έναν ωραίο και γλυκό τρόπο, έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτό», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Χτυπάει το τηλέφωνο και κλείνουμε το ραντεβού, ανυπομονούσα και αναρωτιόμουν εάν ήταν αλήθεια, γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και πολλά πράγματα στη ζωή μου. Έφυγα κοριτσάκι και γυρίζω μαμά, σύζυγος. Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από το 2009», δήλωσε.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε… spoiler για τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

«Θα κλείσει την βραδιά η Άννα Βίσση με καινούριο τραγούδι, με remix, θα πει και άλλα τραγούδια. Η έναρξη της βραδιάς θα είναι από την Τάμτα, θα έχουμε σε ένα special act τον Κωνσταντίνο Αργυρό, Καλομοίρα που θα έρθει από την Αμερική και ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο. Θα τραγουδήσει και η Μαρία Μπεκατώρου», αποκάλυψε.

«Από σχεδιαστές, το MadWalk δίνει την ευκαιρία και σε πιο νέους σχεδιαστές, όπως η Νάντια Ράπτη, έχουμε Λουκία, Σίλια Κριθαριώτη, Βασίλη Ζούλια, Λένα Κατσανίδου, και πολλούς άλλους», συνέχισε.

«Δεν είχα κάτι να φοβηθώ, νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλά χέρια. Ο σύζυγός μου όταν το άκουσε χάρηκε πάρα πολύ, γενικά χαίρεται με ό,τι κάνω, είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενοχλεί η τηλεόραση.

Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση απλά επειδή πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και να είμαι και κοντά στα παιδιά και στον σύζυγό μου, ήξερα ότι οι ώρες είναι πάρα πολλές.

Είναι μία απαιτητική δουλειά, είσαι εκεί πάντα έτοιμος, είναι και η προετοιμασία πριν. Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα δύο καλά, κάτι θα έχανε και δεν θα ήμουν καλή. Και επειδή θέλω να είμαι πάρα πολύ καλή στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση», είπε σχετικά με την απόφασή της να αφήσει την τηλεόραση για χάρη της οικογένειάς της.

Την στεναχώρησε η απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση;

«Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και καινούργια στον χώρο, δεν ήξερα πώς λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά σαν δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο».

Για την εποχή που ήταν απέναντι με την Ελεονώρα Μελέτη και τα νούμερα τηλεθέασης είπε:

«Και ποιος δεν κοιτούσε τα νούμερα τηλεθέασης; Είναι όλα ένα πακέτο η τηλεόραση δεν γίνεται να μην είσαι ενημερωμένος σχετικά με το πώς πάει η εκπομπή σου. Στην αρχή φάγαμε “ξύλο”, ήταν δύσκολο, αλλά είχαμε και θράσος. Ήταν ένα νέο κανάλι, μπήκαμε με θράσος στα άλλα κανάλια. Χτυπηθήκαμε, την 3η χρονιά σταθεροποιηθήκαμε, την 4η χρονιά έφυγα», δήλωσε η παρουσιάστρια.