Μαρίνα Πατούλη: «Δεν νομίζω ότι ο γιος μου θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου»
Πρωινές εκπομπές

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν νομίζω ότι ο γιος μου θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου»

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν νομίζω ότι ο γιος μου θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου»

Η κ. Πατούλη μίλησε για τον γιο της, αλλά και την προσωπική της ζωή

Στο καναπέ της Ελένης Τσολάκη στο «Πρωινό Σουσού», βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γιο της, αλλά και το διαζύγιό της και πώς το αντιμετώπισε.

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για το πώς περνά τον χρόνο της μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της στον δήμο, τον Ιανουάριο.

«Είμαι σε μια περίοδο ξεκούρασης και απολογισμού. Έχω μπει στο mood των Χριστουγέννων, τα οποία όμως φέτος θα είναι διαφορετικά, δεδομένου ότι ο γιος μου έφυγε φαντάρος, οπότε είναι σημαντική έλλειψη. Είναι τώρα έξι εβδομάδες εκεί, ήταν απόφαση δική του, για να τελειώσει τη θητεία στην Κύπρο, εκεί όπου θα σπουδάσει και νομική. Περνάω το σύνδρομο της άδειας φωλιάς και ειδικά τώρα στις γιορτές είναι πιο δύσκολο», είπε αρχικά η κ. Πατούλη.

Για το πώς είναι ως μαμά, απάντησε: «Όταν έχεις τον Αλέξανδρο που είναι μια κατηγορία μόνος του, δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να είσαι πολύ παρεμβατική. Πιο μικρός ήταν πιο διαχειρίσιμος, τώρα τα παιδιά αναπτύσουν την προσωπικότητά τους. Είμαστε καλά και αγαπημένοι και ως εκεί. Είναι αυστηρός κριτής σε όλες μου τις κινήσεις. Έχει και από τους δυο μας το θέμα της πολιτικής και της ενασχόλησης με τα κοινά, από εμένα έχει πάρει το πείσμα και αγαπάει πάρα πολύ την ελληνική γλώσσα, διαβάζει πολύ και νομίζω ότι του το δίδαξα αυτό».

«Δεν νομίζω ότι ο γιος μου θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου, αλλά δεν είναι ούτε και στους δικούς μου στόχους. Η μαμά είναι δικιά τους, υπάρχει κτητικότητα. Το βλέπω έμμεσα. Είναι ευτυχισμένος που πέρα από τις παρέες δεν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

«Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου ήταν ραγδαίες οι εξελίξεις, οι αλλαγές, μετά μπήκα στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης, οπότε δεν ένιωσα την έλλειψη κάποιου συντρόφου. Βέβαια όσο περνάνε τα χρόνια θα έχουμε την ανάγκη ενός ανθρώπου δίπλα μας», τόνισε.

«Τα τελευταία τρία χρόνια οι γυναίκες με αγκάλιασαν  πάρα πολύ θερμά, εισέπραξα πάρα πολύ αγάπη και ταυτίστηκαν πολύ. Τους δίνω το θετικό μήνυμα, πώς μια γυναίκα  μπορεί να περάσει από μία φάση και να αλλάξει το οικογενειακό στάτους και να πατήσει στα πόδια της και να προχωρήσει», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε ακόμα

Βέφα Αλεξιάδου: «Πολλοί απορούσαν που βαφόμουν και έβγαινα ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια…»