Μαρίνα Βερνίκου: «Ο γλυκούλης μου ο Βίκτωρ έκανε ό,τι μπορούσε»
Πρωινές εκπομπές

Μαρίνα Βερνίκου: «Ο γλυκούλης μου ο Βίκτωρ έκανε ό,τι μπορούσε»

Μαρίνα Βερνίκου: «Ο γλυκούλης μου ο Βίκτωρ έκανε ό,τι μπορούσε»

Περήφανη η θεία παρά τον αποκλεισμό

Ανηψιός της Μαρίνας Βερνίκου, είναι ο Βίκτωρ Βερνίκος, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα με το κομμάτι What the say, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision, η οποία διεξάγεται στο Λίβερπουλ.

Η Μαρίνα Βερνίκου, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και εξέφρασε την άποψή της για την εμφάνιση του 16χρονου ανηψιού της.

«Εμένα μου άρεσε, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Εντυπωσιάστηκα κιόλας, τι να πω. Είναι ένα 16χρονο παιδί, κάνει πιάνο από τα 4 και κιθάρα, γράφει μόνος του μουσική και τραγούδια. Εμένα μου άρεσε, μπορεί επειδή είναι ανηψιός μου», δήλωσε η Μαρίνα Βερνίκου.

Για το αν ένιωσε ότι είναι μόνος του σκηνή: «Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Θα μπορούσε να στηριχτεί αλλά δεν μπορώ να εκφράσω άποψη σε αυτό. Είδα μόνο τον Βίκτωρα, μετά το έκλεισα. Ο γλυκούλης έκανε ό,τι μπορούσε. Προσπάθησε και δεν πήγε μόνος του εκεί. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά, μίλησα πριν φύγει».

Eurovision 2023: «Φυγάδευσαν» τον Βίκτωρα Βερνίκο μετά τον αποκλεισμό – Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον «κροκοδειλάκια» 16χρονο