Μάρω Λύτρα: «Ένιωσα μια συμπεριφορά σαν “δεν είσαι τίποτα εσύ”»
Πρωινές εκπομπές

Μάρω Λύτρα: «Ένιωσα μια συμπεριφορά σαν “δεν είσαι τίποτα εσύ”»

Μάρω Λύτρα: «Ένιωσα μια συμπεριφορά σαν “δεν είσαι τίποτα εσύ”»

Πώς αντέδρασε και τι συνέβη όταν ρωτήθηκε για ένα πιθανό ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη;

Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη από τον Καναδά όπου ζει για την εμπειρία της με το Fame Story και ένα πιθανό ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη.

Μιλώντας για τον ανταγωνισμό και τι αντιμετώπιση έλαβε λόγω της συμμετοχής της στο μουσικό ριάλιτι είπε:

«Ήταν δύσκολο να μας σεβαστούν επειδή βγήκαμε από ένα τηλεπαιχνίδι. Ένιωσα μια συμπεριφορά σαν “δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι”. Δεν με πήραν στα σοβαρά στην αρχή».

Για την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα: «Μετά την κρίση στην Ελλάδα όταν οι εμφανίσεις μας είχαν μειωθεί αποφάσισα ότι αυτό δεν είναι για εμένα, ας γυρίσω πίσω. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, έπαθα κατάθλιψη. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η αλλαγή όταν είσαι κάπου που φωνάζουν το όνομα σου και σε αγαπάνε και μετά δεν σε ξέρει κανένας. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή η δουλειά. Αν γύριζα πίσω θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά».

Για το φετινό Fame Story είπε:

«Έχω δει μόνο αποσπάσματα, δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά και μετά να χαθούν όπως γίνεται σε άλλα τηλεπαιχνίδια πριν από αυτό το Fame Story. Αν ερχόμουν στο τηλεπαιχνίδι δεν θα ήθελα να κάνω μόνο μια εμφάνιση, θα ήθελα να είναι κάτι πιο σημαντικό για εμένα».

Όταν ερωτήθηκε για τον Κώστα Καραφώτη και την πιθανή κοινή τους εμφάνιση γέλασε και της έπεσε το ακουστικό.

«Είδες μου ανέφερες αυτό το όνομα και όλα… Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του. Θα κολλήσουν πάλι στο ειδύλλιο, δεν το θεωρώ καλή ιδέα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμένα στο παιχνίδι, είχα μόλις χάσει τον μπαμπά μου έκλαιγα και έλεγαν ότι κλαίω για τον οποιονδήποτε. Είχα πολύ φόρτιση και βγαίνοντας ακόμα πιο πολύ μέχρι που έκανα έκρηξη και έπρεπε να φύγω από την Ελλάδα».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή: