Μάρθα Καραγιάννη: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε για την αποτέφρωσή της
Πρωινές εκπομπές

Μάρθα Καραγιάννη: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε για την αποτέφρωσή της

Μάρθα Καραγιάννη: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε για την αποτέφρωσή της

Η αποκάλυψη της κολλητής της, Ντόρας Δούμα, στη Super Κατερίνα

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η Μάρθα Καραγιάννη κάποια χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, για την αποτέφρωσή της, παρουσίασε για πρώτη φορά η εκπομπή Super Κατερίνα.

Η κάμερα της εκπομπής μπήκε στο σπίτι όπου ζούσε η αείμνηστη ηθοποιός, μαζί με την κολλητή της φίλη, Ντόρα Δούμα, κι εκείνη μίλησε για τη σχέση τους και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη ζωή της Μάρθας.

«Το έχω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι, αλλά υπάρχει, όλο το σπίτι είναι η Μάρθα», δήλωσε αρχικά η Ντόρα Δούμα.

«Δεν θέλω να τη βγάλω από το σπίτι της, αν να είναι εδώ. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Μου λείπει η παρέα της, ήμασταν φίλες 54 χρόνια», τόνισε.

«Εγώ παντρεύτηκα, χώρισα και όταν πέθαναν οι γονείς μου και οι δικοί της, μου λέει “μωρή να σου πω κάτι. Δεν μένουμε μαζί;”», εξήγησε την ιστορία τους.

«Είχε κάνει ένα παιδάκι…»

«Είχε κάνει ένα παιδάκι, που πέθανε όταν ήταν 7 μηνών. Έκτοτε δεν έμεινε ξανά έγκυος, έκανε προσπάθειες να πάρει παιδί, όμως στα 40 είπε τέλος, “δεν αντέχω άλλο”».

«Με κατηγόρησαν ότι δεν άφηνα κανέναν να δει τη Μάρθα. Όταν η Μάρθα είχε κάνει δύο εγχειρήσεις και τότε είχαμε κορονοϊό και μου είπε ο γιατρός “δεν θέλω να πλησιάζει κανείς”, τι θα έκανα;», ξεκαθάρισε.

«Από καρδιά έφυγε η Μάρθα. Ξύπνησε το πρωί, έφαγε το πρωινό της κι εγώ πήρα τον Σούρα και του λέω “βλέπω ότι δεν έχει κέφι”. Μιλούσαν οι δυο τους στο τηλέφωνο κι έσβησε», δήλωσε η Ντόρα Δούμα.

Για την αποτέφρωση: «Ευτυχώς που είχα το χαρτί αγάπη μου».

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Σούρας: «Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε τη στιγμή που μιλούσαμε. Μου στοίχισε πάρα πολύ»