Ματίνα Νικολάου: «Για να δούμε αν θα γίνει το Καλό μεσημεράκι 2!»
Πρωινές εκπομπές

Ματίνα Νικολάου: «Για να δούμε αν θα γίνει το Καλό μεσημεράκι 2!»

Ματίνα Νικολάου: «Για να δούμε αν θα γίνει το Καλό μεσημεράκι 2!»

Η ηθοποιός μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά και το ενδεχόμενο επιστροφής του, αλλά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη

Η Ματίνα Νικολάου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον Νίκο Μουτσινά, τη συνεργασία τους, τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μίλησε αρχικά για το άγχος που υπάρχει πάντα στις πρεμιέρες των παραστάσεων, ωστόσο τόνισε ότι από εδώ και πέρα, θα αρχίσει να τις απολαμβάνει.

«Μέχρι να καταλάβουμε κι εμείς ότι έχουμε μάθει τα λόγια και είναι όλα καλά, υπάρχουν άγχος, αλλά είναι δημιουργικό», εξήγησε και στη συνέχεια μίλησε για την παράσταση «Ζαν και Βεατρίκη» που πρωταγωνιστεί.

«Είμαι αρκετά ρομαντική. Μερικές φορές χάνουμε τον ρομαντισμό μας με την καθημερινότητα, με τις δυσκολίες, τα μικροπροβλήματα και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πολύ ζητούμενο σε μια σχέση να κρατάμε λίγο τον ρομαντισμό μας, γιατί είναι ένας τρόπος να ζει η σχέση και γενικά στη ζωή μας. Και ο Βασίλης είναι ρομαντική ψυχή, αλλά δεν το δείχνουμε πάντα», δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

«Η ευγένειά του…»

«Ο Βασίλης ξέρει το έργο πάντα πριν ανεβεί, γιατί μου κρατάει λόγια. Με βοηθάει και με στηρίζει πάρα πολύ σε όλο αυτό. Η ευγένεια της ψυχής του και της έκφρασής του ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Η ευγένεια μου αρέσει πολύ και το θεωρώ πολύ μεγάλο προσόν και επειδή λείπει ξεχώρισε στα μάτια μου. Ταυτόχρονα με το ταλέντο του, τη φωνή του και αυτό το καθαρό βλέμα που έχει, νομίζω αρκεί για να είμαι κοντά με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει να συνυπάρχω με ανθρώπους που είναι ευγενικοί, με ηρεμεί, με καθησυχάζει, με κάνει αισιόδοξη για το μέλλον, δεν μπορώ να βλέπω έντονες αντιδράσεις και ανθρώπους», είπε για τον σύντροφό της.

«Μάλλον είμαι τυχερή γιατί δεν έζησα ακραίες καταστάσεις. Έχω ακούσει όμως ακραίες καταστάσεις στην τηλεόραση και οτιδήποτε συμβαίνει περίεργο, προτιμώ να είμαι παρατηρητής, παρατηρώ και επιλέγω αν θα με επηρεάσει ή όχι. Προσπαθώ να μην με επηρεάζουν οι δύσκολες καταστάσεις. Έχω μια ασπίδα, που μάλλον ασυνείδητα την έχω βάλει, για να μπορώ να συνεχίσω και να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω», τόνισε η Ματίνα Νικολάου.

«Δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε ο Νίκος…»

Για τον Νίκο Μουτσινά: «Η απόφαση να κάνω τηλεόραση, εκπομπή, ήταν κάτι που δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε ο Νίκος. Ήταν βασικός παράγοντας ότι είναι ο Νίκος εκεί, με ξέρει, με αγαπάει, έχει εμπιστοσύνη στο ταλέντο μου, είμαστε φίλοι, θεώρησα ότι είναι μια καλή στιγμή να το τολμήσω. Περνούσαμε πολύ όμορφα, ήταν ιδιαίτερη εμπειρία για εμένα, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να αυτοσχεδιάσω live. Ήταν ένας ρόλος που είχε χτιστεί και το κάναμε για πλάκα, μεγάλη απόλαυση, μεγάλη εμπειρία να εργάζεσαι με τον Νίκο στην τηλεόραση. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, έχω αντιληφθεί πάρα πολλά πράγματα. Πήρα ένα μεγάλο εφόδιο για τη συνέχεια».

Για την επιστροφή του: «Μοιραζόμαστε πράγματα και για τα προσωπικά και για τα επαγγελματικά μας. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι εντελώς στο χέρι του Νίκου. Ας είναι αυτός πρώτος που θα βγάλει μια ανακοίνωση. Για να δούμε αν θα υπάρξει το Καλό μεσημεράκι 2. Με πολύ χαρά θα το έκανα, είμαι πολύ ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση του Νίκου, γιατί γνωρίζω ότι θα μου προτείνει κάτι που θα μου ταιριάζει και θα ανταπεξέλθω και θα πάμε καλά».

«Δεν θα με ήθελαν σε πρωινό»

«Κανένας δεν θα με ήθελε σε πρωινή εκπομπή. Δεν είναι αυτό το χαρακτηριστικό μου, δεν μπαίνω εύκολα σε αυτό να σχολιάζω. Παρατηρώ και ακούω, οπότε σαν ακροάτρια ναι. Όχι ότι δεν θέλω να εκφράζω τη γνώμη μου, την εκφράζω για διάφορα πράγματα όταν χρειαστεί, αλλά σε καθημερινή βάση δεν θα το έκανα. Αγαπώ πολύ την υποκριτική και μέσα από αυτή θα μπορούσα να κάνω κάποια άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Μπορεί κάποιο τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν με έχω φανταστεί, ούτε ονειρευτεί. Αν είναι να έρθει και μπορώ να ανταπεξέλθω και να νιώθω ασφάλεια με την ομάδα από πίσω, τότε θα παρθεί η απόφαση», δήλωσε.

«Αγαπώ πολύ το τραγούδι, το αγάπησα και μέσα από το θέατρο, αλλά δεν αισθάνομαι τόσο άνετα όταν βγαίνω σε μια σκηνή να τραγουδήσω. Δεν μπορώ να ακούσω φάλτσα και δεν συγχωρώ τον εαυτό μου όταν το κάνω. Μου αρέσει η μουσική αλλά μέχρι εκεί. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα το live. Δεν έχω σκεφτεί πώς θα ήμουν αν δεν ήταν ο Βασίλης απέναντί μου. Τραγουδάγαμε όλη μέρα στο σπίτι και έχω κλάψει επειδή δεν μπορούσα να μάθω ένα τραγούδι στα ισπανικά», είπε για το J2US.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Μουτσινάς: Νέο σενάριο για το τηλεοπτικό του μέλλον – Τι συζητάει με το Star;