Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές»
Πρωινές εκπομπές

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές»

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα ρωτήθηκε η Ματίνα Παγώνη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Σήμερα, το πρωί της Δευτέρας 1/4.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή, παρά τόνισε ότι παραμένει στην εντατική και ότι η κατάσταση είναι δύσκολη σε αυτές της περιπτώσεις, όπως αυτή του Δημήτρη Κόκοτα.

«Είναι αγαπητός, είναι ένας άνθρωπος που πάντα διασκεδάζει ο κόσμος. Θέλω να σας πω το εξής… Ας αφήσουμε τους ανθρώπους που παλεύουν στις εντατικές μονάδες και στα νοσοκομεία να δίνουν τον αγώνα τους. Παραμένει στην εντατική.

Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές, θέλουν τον χρόνο τους και εμείς να μην πολυασχολούμαστε με αυτά. Δεν χρειάζεται, ειλικρινά. Είναι και προσωπικά δεδομένα άλλωστε. Είναι δύσκολες μέρες αυτές για τους ανθρώπους όλους αυτούς που βρίσκονται ειδικά στις μονάδες».

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα την περασμένη Πέμπτη 28/3, κατά τη διάρκεια των προβών του J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει στην εντατική – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του