Ματίνα Παγώνη: Το απειλητικό μήνυμα που είχε δεχθεί
Πρωινές εκπομπές

Ματίνα Παγώνη: Το απειλητικό μήνυμα που είχε δεχθεί

Ματίνα Παγώνη: Το απειλητικό μήνυμα που είχε δεχθεί

Αυτός είναι ο λόγος που τσακωνόταν με τον Νίκο Μουτσινά

Για ένα απειλητικό μήνυμα που είχε δεχθεί, αλλά και για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, μίλησε η Ματίνα Παγώνη στο «Mega Καλημέρα».

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε πως από μικρή πρόσεχε την εμφάνισή της, ενώ κυκλοφορεί με τη φόρμα της και άβαφη. Πάντως, η ίδια προτιμά να βάφεται πάντα μόνη της.

«Είμαι πολλά χρονιά με τον σύζυγό μου. Δεν θυμάμαι ποτέ τις επετείους μας. Για εμένα παίζει ρόλο να συμπαθήσω κάποιον με την πρώτη ματιά», δήλωσε.

«Με ενοχλεί όταν μου λένε ότι με αδικεί η τηλεόραση. Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα, με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναμιλήσω για τα εμβόλια», είπε.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τον φίλο της, Τάκη Ζαχαράτο, αλλά αποκάλυψε γιατί τσακωνόταν με τον Νίκο Μουτσινά.

«Με τον Νίκο Μουτσινά τσακωνόμασταν για να τον πείσω να εμβολιαστεί», είπε και τόνισε πως στενοχωρήθηκε που ο παρουσιαστής θα σταματήσει την τηλεόραση.

«Δεν έχω πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα. Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να πηγαίνουμε για ούζο», είπε.

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, ενώ μίλησε και για τη λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό της, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που της ζητάνε να βγάλουν selfie και την αγκαλιάζουν.