Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντησή του στη Ναταλία Γερμανού
Πρωινές εκπομπές

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντησή του στη Ναταλία Γερμανού

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η απάντησή του στη Ναταλία Γερμανού

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στη Super Κατερίνα απάντησε στην κριτική επιτροπή του J2US αλλά και στη Ναταλία Γερμανού και τα όσα είπε στην εκπομπή της την Κυριακή.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί όλα αυτά φέρνουν το μουσικό μου κομμάτι που είναι μεγάλο στο προσκήνιο» είπε για το θέμα της υπερέκθεσης που έθιξαν οι κριτές του J2US.

«Λογικό είναι ότι επικεντρώθηκαν λίγο στο “Μαυρίκιος και Ιλάειρα”. Τους σέβομαι απεριόριστα, αλλά ήταν τόσο ευγενείς, και ο κύριος Φασουλής δεν είχε αυτή την κακεντρέχεια. Η Ιλάειρα έκανε μια υπερπροσπάθεια να τραγουδήσει αυτό το κομμάτι.

Η υπερέκθεση βοήθησε να γνωρίσει ο κόσμος την καλλιτεχνική μου πλευρά, ένα κομμάτι του Μαυρίκιου καλλιτεχνικό που δεν το ήξερε» είπε.

«Είπαν τα παιδιά ότι αρνηθήκαμε να κάνουμε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής τους. Ουδέποτε έγινε αυτό. Σεβόμαστε πάρα πολύ τους ρεπόρτερ που έρχονται. Εννοείται ότι έχουμε μια αδυναμία σε κάποιες παρουσιάστριες.

Επειδή ο ρεπόρτερ της εκπομπής είναι εξαιρετικός, μιλήσαμε, χαιρετηθήκαμε, δεν μου είπε να κάνω δηλώσεις» ήταν η απάντησή του στη Ναταλία Γερμανού.