Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μην παρεξηγηθώ, αλλά η Μαρία Ιωαννίδου είναι χαζοχαρούμενη…»
Πρωινές εκπομπές

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μην παρεξηγηθώ, αλλά η Μαρία Ιωαννίδου είναι χαζοχαρούμενη…»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μην παρεξηγηθώ, αλλά η Μαρία Ιωαννίδου είναι χαζοχαρούμενη…»

Ο γνωστός καλλιτέχνης δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!

Ινκόγκνιστο στην Ελλάδα ήρθε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και ο λόγος, όπως αποκάλυψε ήταν για να καλύψει το live του Fame Story την Παρασκευή, για την εκπομπή του στην Κύπρο.

Η κάμερα του Breakfast@Star και η Μυρσίνη Κοντού, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο κι εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει για όλους και για όλα.

«Ήρθα ινκόγκνιτο στην Ελλάδα μετά από καιρό για να καλύψω το Fame Story για την εκπομπή μου στην Κύπρο», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε:

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι στο YFSF. Είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να κάνουμε εκπομπή στην Ελλάδα. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις».

Για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να βγάλει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι Άδωνις, απάντησε: «Διαφωνώ. Τρελαίνομαι να βλέπω τον κόσμο να φοράει ότι θέλει. Εγώ θα βάλω μαγιό και θα δείξω και την κοιλίτσα μου στην παραλία, γιατί όχι».

Για τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου, ότι τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι εκείνα ομοφυλόφιλα, απάντησε: «Μόλις είδα το θέμα, παρακάλεσα τον αρχισυντάκτη να μην το παίξουμε, γιατί δεν ήθελα να τσακωθώ με τη Μαρία Ιωαννίδου. Μην παρεξηγηθώ, αλλά είναι χαζοχαρούμενη, με την καλή έννοια. Νομίζω ότι το είπε για να ασχοληθούμε μαζί της».

«Έχω φάει πολύ “ξύλο” από τον Τύπο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την Ελλάδα και δεν μου λείπει και πολύ η Ελλάδα. Έχω περάσει δύσκολα, πολλά βράδια έκλαιγα, κλείστηκα στον εαυτό μου πολλές φορές», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν είναι δημοσιογραφικά αυτά που ρωτάει ο Λιάγκας, νιώθω να ιδρώνω»