Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το 2024 θα ήθελα ο Θεός να μας χαρίσει ένα μωρό»
Πρωινές εκπομπές

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το 2024 θα ήθελα ο Θεός να μας χαρίσει ένα μωρό»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το 2024 θα ήθελα ο Θεός να μας χαρίσει ένα μωρό»

Η αποκάλυψη που έκανε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει

Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μίλησε από την Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο ίδιος, έκανε απολογισμό για το 2023, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά.

Αυτό που θα ήθελε περισσότερο,. όπως ο ίδιος τόνισε. για το 2024, θα ήταν ο Θεός να χαρίσει ένα μωρό σε αυτόν και τη σύζυγό του, Ιλαέιρα Ζήση.

«Ήταν μια χρονιά που δεν θα την ξεχάσω ποτέ και από την καλή και από την ανάποδη. Κρατάω αυτήν την πολύ μεγάλη μετάβαση, που άφησε τα πάντα μετά από 15 χρόνια, εταιρείες, σπίτια, τα πάντα, φίλους, ανθρώπους, συνεργάτες και άλλαξα σελίδα, άνοιξα καινούριο κεφάλαιο εδώ στην Κύπρο, το οποίο με έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ όλους. Αφήνω σίγουρα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές, το μωράκι που χάσαμε, αλλά περιμένουμε πώς και πώς να μας ξαναχαρίσει ο Θεός ένα τέτοιο μεγάλο δώρο και αυτό είναι που ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη. Προσευχόμαστε», είπε συγκινημένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Η πιο γλυκιά Πρωτοχρονιά ήταν εκείνη πριν από δύο χρόνια που έκανα πρόταση γάμου στην Ιλάειρα. Ήμασταν στην Αράχωβα και το πήρα απόφαση, ήρθε το μονόπετρο με ταξί εκεί», αποκάλυψε.

«Το δώρο που μου ζήτησε φέτος, είναι στιγμές μπροστά στο τζάκι μας, γιατί δεν μας λείπει κάτι, αλλά λίγο παραπάνω χρόνος. Και μόνο που ήρθε στη ζωή μου η Ιλάειρα, ήταν δώρο, τα ανέτρεψε όλα. Είναι ο λόγος που άλλαξα απόψεις, αντιλήψεις, ηρέμησα, άφησα πίσω μου την τοξικότητα…», τόνισε.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι στις 7 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα με δική του εκπομπή.

«Έρχεται μία προσωπική μου εκπομπή, με συνεντεύξεις με ανθρώπους του χώρου, με σπουδαίους συνθέτες, τραγουδιστές, θα είναι όλη τους η πορεία», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε πόσων μηνών έγκυος είναι η Ιλάειρα Ζήση