Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το μικρό πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της Ιλάειρας και η πρόταση για το Survivor
Πρωινές εκπομπές

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το μικρό πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της Ιλάειρας και η πρόταση για το Survivor

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το μικρό πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της Ιλάειρας και η πρόταση για το Survivor

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για το μωρό που περιμένουν με την σύζυγό του Ιλάειρα και το Survivor

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε double στην ελληνική tv αφού μίλησε και στην εκπομπή Breakfast@Star αλλά και στη Super Kατερίνα για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση και την για την πιθανότητα συμμετοχής του στο Survivor.

Αναφερόμενος στο μωρό και τον υπέρηχο που έκαναν, είπε:

«Η Ιλάειρα είναι καλά και είναι στο σπίτι, κάναμε και υπέρηχο εχθές. Είδα το μωρό να χοροπηδάει πάνω κάτω και τρελάθηκα. Ακόμα είναι νωρίς για να μάθουμε το φύλο του μωρού. Έχει διάφορα η εγκυμοσύνη, το είχαμε ζήσει και την προηγούμενη φορά αλλά αυτή τη φορά είναι πιο έντονο. Όταν κάποιος ζήσει αυτή την δραματική εμπειρία να χάσει ένα παιδάκι κάθε μέρα… Δηλαδή εγώ δεν κοιμάμαι την νύχτα. Κάθε φορά που πας στο γιατρό φοβάσαι μην σου πει κάτι, αλλά προς το παρόν δόξα τω Θεώ πάνε όλα καλά.

Ό,τι και αν μου ζητήσει η γυναίκα μου, θα πάω να το βρω. Δεν μου έχει ζητήσει κάτι δυσεύρετο σε φαγητό ακόμα. Το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που είναι στο σπίτι όλη μέρα και δεν την έχω μαζί μου».

Για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor, ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα για το τι έχω συζητήσει με την παραγωγή του Survivor. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αναρωτιέμαι ποιος με σκέφτηκε να συμμετέχω στο Survivor, πρέπει να έχει φαντασία. Το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι κάτι που σε βγάζει από τα όριά σου, εμένα μου αρέσει να βγαίνω από τα όρια μου. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να σας πω…».

«Καταλαβαίνετε όμως ότι δεν γινόταν να πάω αυτή τη στιγμή που είμαστε πολύ αρχή της εγκυμοσύνης με την Ιλάειρα…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

«Χάνει 1,5 κιλό την εβδομάδα η Ιλάειρα»

Λίγο αργότερα μίλησε και στη Super Κατερίνα όπου επιβεβαίωσε ότι του έγινε πρόταση και μάλιστα με πολύ καλή οικονομική διαπραγμάτευση. Παράλληλα αποκάλυψε ένα έντονο πρόβλημα της Ιλάειρας στην εγκυμοσύνη.

«Είμαστε καλά, είναι οι πρώτες εβδομάδες, έχουμε τις περιπέτειές μας. Βασανίζεται λίγο, και δεν μπορώ να τη βοηθήσω. Έχει αναγούλες. Είναι στο κρεβάτι, να περάσουν αυτές οι πρώτες εβδομάδες. Είμαστε στο τελείωμα αυτής της πρώτης κρίσιμης περιόδου. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Την παρακαλάω να της φέρω κάτι. Χάνει 1,5 κιλό την εβδομάδα αντί να χάνει» αποκάλυψε.

«Υπήρχε η πρόταση να πάω τώρα αλλά δεν γινόταν» ανέφερε ενώ συμφώνησε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα ότι θα μπει όταν περάσει το πρώτο κρίσιμο διάστημα της εγκυμοσύνης της συζύγου του.