Μαυρικίου: Έσκασε τη «βόμβα» – «Από χειμώνα μπορεί να μας βλέπετε στην τηλεόραση»
Πρωινές εκπομπές

Μαυρικίου: Έσκασε τη «βόμβα» – «Από χειμώνα μπορεί να μας βλέπετε στην τηλεόραση»

Μαυρικίου: Έσκασε τη «βόμβα» – «Από χειμώνα μπορεί να μας βλέπετε στην τηλεόραση»

Και η απόφαση να εγκατασταθούν στην Κύπρο μακριά από την τοξικότητα της Ελλάδας

Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» βρέθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μιλώντας για την απόφασή τους να εγκατασταθούν στην Κύπρο αλλά και τη σχέση αγάπης που τους δένει.

«Ο γάμος κάτι μαγικό για εμένα, κάνουμε τα πάντα μαζί, δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αναρωτιέμαι τι έκανα πριν» είπε αρχικά η Ιλάειρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις τους ως κάτοικοι Κύπρου πια.

«Εγώ τον τράβηξα να πάμε στην Κύπρο. Αισθάνομαι τέλεια, έχουμε φύγει από όλη την τοξικότητα που μας συνέβαινε εδώ πέρα. Έχουμε το σπίτι μας, τις δουλειές μας και έχω εισπράξει όση αγάπη τόσα χρόνια στην Ελλάδα».

Για το αν μετάνιωσαν που κατά καιρούς υπερεξέθεσαν την προσωπική τους ζωή απάντησε:

«Δεν έχουμε μετανιώσει, μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, δεν θεωρώ ότι πρέπει να μπει φρένο. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού και δεν θέλουν να ακουστούν».

Με αυτή την αφορμή αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που έζησαν μετά την αποβολή του παιδιού τους.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που μας το είπε ο γιατρός και προσπαθώ και εγώ να την ηρεμήσω, γιατί χτυπιόταν, και φώναζε “τι έκανα λάθος;”. Θέλουμε να το πούμε γιατί μπορεί να συμβεί σε όλους, δεν φταίει η μάνα. Εκείνη την περίοδο τα άφησα όλα, έκλεισα το κινητό μου για έναν μήνα και δεν ξεκόλλησα από δίπλα της, μέχρι και στο μπάνιο μαζί πηγαίναμε» επεσήμανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και αμέσως μετά έριξε τη «βόμβα» ότι  από χειμώνα μπορεί να τους δούμε στην τηλεόραση χωρίς όμως να δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια…