«Mega Καλημέρα»: Χαμός ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη και Θάνο Τζήμερο
Πρωινές εκπομπές

«Mega Καλημέρα»: Χαμός ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη και Θάνο Τζήμερο

«Mega Καλημέρα»: Χαμός ανάμεσα σε Ελεονώρα Μελέτη και Θάνο Τζήμερο

Η «απαίτηση» του Τζήμερου και απάντηση της παρουσιάστριας

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη, τους συνεργάτες της και τον Θάνο Τζήμερο.

Η εκπομπή έβγαλε στον «αέρα» τον κ. Τζήμερο να μιλήσει για τις τοποθετήσεις του, τόσο για την Τζώρτζια Κεφαλά, όσο και για τη Σοφία Ζαχαράκη και ο εκνευρισμός, όπως και οι βαριές κουβέντες, δεν έλειψαν.

«Είμαι πολύ καλά και θα ήμουν ακόμα καλύτερα αν κάνατε δημοσιογράφια και όχι λασπολογία. Αναφέρομαι και στη δική σας εκπομπή. Διαβάζω μια λεζάντα που λέει “διαψεύδει ότι αντάλλαξε μηνύματα με την Τζώρτζια Κεφαλά και απειλεί με μηνύσεις”. Έχετε χάσει επεισόδια. Η ίδια η κυρία Κεφαλά χθες το απόγευμα είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί της και αυτός που επικοινωνούσε με το όνομά μου ήταν fake», είπε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος.

«Είναι άλλο πράγματα να διαψεύδει αυτός που κατήγγειλε κι άλλο πράγμα να διαψεύδει ο καταγγελόμενος», πρόσθεσε, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να του εξηγήσει τι συμβαίνει με τις λεζάντες.

Ο Θάνος Τζήμερος της απάντησε: «Η κ. Κεφαλά δεν τσέκαρε την ταυτότητα αυτού που της έστειλε μήνυμα. Η δική σας λεζάντα θα έπρεπε να είναι “Τζώρτζια Κεφαλά: Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Τζήμερος, έπεσα θύμα φάρσας”».

Ο Κώστας Τσουρός από την πλευρά του, του είπε:«Κύριε Τζήμερε, φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να κάνετε αρχισυνταξία στην εκπομπή. Βγάλαμε πρώτα εσάς να μας πείτε τη δική σας άποψη και στη συνέχεια θα λέγαμε τι είπε η κ. Κεφαλά. Μιλάτε για δημοσιογραφική χυδαιότητα ενώ η κ. Κεφαλά το είπε αυτό; Δεν το είπαμε εμείς, δεν ήταν θέμα ρεπορτάζ».

«Υπάρχει κάτι που λέγεται δημοσιογραφική δεοντολογία, αν το έχετε ακουστά», είπε με αυστηρό ύφος ο κ. Τζήμερος.

Στη συνέχεια, έγινε κουβέντα για την ανάρτησή του, σχετικά με τη Σοφία Ζαχαράκη, την οποία είχε χαρακτηρίσει «άγαμη και άτεκνη».

«Ήταν η πιο ξερή περιγραφή που θα μπορούσε να γίνει. Υπήρχε κάποιος αξιολογικός χαρακτηρισμός; Είπα κάτι σεξιστικό; Αν δεν ξέρετε τι σημαίνει σεξισμός, τότε δεν κάνετε γι αυτή τη δουλειά και δεν κάνετε για τίποτα», είπε ο Τζήμερος.

«Πέρα από τη γλωσσολογική αναπαράσταση των λέξεων, υπάρχει και η νοηματική δόνηση και όταν την αποκαλείς μια γυναίκα έτσι, είναι μειωτικό σας αρέσει δεν σας αρέσει», του απάντησε με έντονο ύφος η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο κ. Τζήμερος τα έβαλε και με το Mega, με τη παρουσίαστρια να του αναφέρει: «Σας καλέσαμε στην εκπομπή μας, θέλετε να πείτε για την εκπομπή μας; Δεν είμαστε το κανάλι. Πάρτε τηλέφωνο τους αρμόδιους αν θέλετε να παραπονεθείτε, δεν είμαστε εξυπηρέτηση πελατών. Δεν είναι παρόντες οι άνθρωποι που πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους κι αυτό που γίνεται είναι προσβλητικό».

Με τον ίδιο να απαντά: «Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πουλήσετε την πραμάτεια σας. Και η πραμάτεια σας είναι τηλεθέαση. Η τηλεθέαση θέλει συγκρούσεις».

Η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε: «Εμείς την πραμάτεια μας την πουλάμε με αξιοπρέπεια και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις για να γίνουμε θέμα».