«Mega Σαββατοκύριακο»: Ένταση με τη Ρένα Δούρου – «Γιατί ξινίζετε;»
Πρωινές εκπομπές

«Mega Σαββατοκύριακο»: Ένταση με τη Ρένα Δούρου – «Γιατί ξινίζετε;»

«Mega Σαββατοκύριακο»: Ένταση με τη Ρένα Δούρου – «Γιατί ξινίζετε;»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την είπε στον παρουσιαστή, Ντίνο Σιωμόπουλο

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», εκεί όπου βρέθηκαν καλεσμένοι οι Ρένα Δούρου και ο Στέλιος Πέτσας, για να σχολιάζουν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών.

Οι δύο πολιτικοί, από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αντίστοιχα, διαφώνησαν σε αρκετά σημεία, μιλώντας για τη μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις εκλογές του β΄γύρου, με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, αν παρεμβαίνουν αρκετές φορές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η Ρένα Δούρου, αρκετές φορές ξέφυγε από την κατάσταση και μάλιστα σε κάποια στιγμή, αναφέρθηκε προς τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ζητώντας του να μην ξινίζει.

«Δεν θα διαφωνήσω με τα στοιχεία, αλλά η κάλπη μίλησε διαφορετικά» είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τη Ρένα Δούρου να απαντά: «Δεν θα πάμε στην μάχη με το να σας κάνω εγώ προβλέψεις σήμερα. Θα πάμε με την ανασύνταξη που έχει σαλπίσει ο Αλέξης Τσίπρας και με την αναδιάταξη» απάντησε η Ρένα Δούρου.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Το μήνυμά σας είναι μήνυμα νίκης. Άρα, πάτε για να κερδίσετε τις εκλογές;», με την ίδια να τονίζει: «Κοιτάξτε εδώ έρχονται στελέχη της ΝΔ και λένε ότι οι κάλπες είναι άδειες. Γιατί ξινίζετε;».

«Δεν ξινίζω, μία ερώτηση σας έκανα» ανταπάντησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.