Μελέτης Ηλίας: «Ο κύριος λόγος που δέχτηκα τον ρόλο του Γιωργίκη Προβιού ήταν….»
Πρωινές εκπομπές

Μελέτης Ηλίας: «Ο κύριος λόγος που δέχτηκα τον ρόλο του Γιωργίκη Προβιού ήταν….»

Μελέτης Ηλίας: «Ο κύριος λόγος που δέχτηκα τον ρόλο του Γιωργίκη Προβιού ήταν….»

Όσα είπε για τον ρόλο του ως Γιωργίκης Προβιός στο Προξενιό της Ιουλίας

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του ως Γιωργίκης Προβιός όσο και στο εάν έχει μετανιώσει για παλαιότερες δηλώσεις του.

Τον ηθοποιό τον απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας, σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από ότι τον είχαμε συνηθίσει.

Από τον γλυκό και υποστηρικτικό Στέλιο Αντωνόπουλο από τα Καλύτερά μας χρόνια, στον σκληρό και σκοτεινό Γιωργίκη Προβιό, που είναι βαθιά ριζωμένος στα πρότυπα της επαρχιακής κοινωνίας του ’60.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που κάνω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει η διαδικασία του ψαξίματος σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι με έχει συνηθίσει ο κόσμος.

Ο κύριος λόγος που δέχτηκα τον ρόλο είναι επειδή είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα!

Άννα Μάσχα, σε διαλύει αυτή η γυναίκα! Είναι τόσο καλή ηθοποιός!

Έχουμε μάχη στο σπίτι. Τελειώνω την πρόβα στις 12:00 το βράδυ, γυρνάω στο σπίτι που δεν έχει τελειώσει το επεισόδιο, η γυναίκα μου στα κάγκελα και η κόρη μου βλέπει περί χαρής το επεισόδιο.

Την ξαφνιάζει την κόρη μου αυτό που κάνω τώρα».

«Πιθανότατα να έχω μετανιώσει πράγματα που έχω πει δημόσια. Για τις καταχρήσεις δεν το μετάνιωσα. Ένας λόγος που το είπα είναι ότι πόσο βλακεία είναι να μπεις σε μια διαδικασία να δοκιμάσεις.

Είναι μια ψευδαίσθηση, ένα ψέμα, μια βλακεία που δεν είχα το μυαλό να την προλάβω και δεν θα υπήρχε γυρισμός αν δεν ήμουν τυχερός. Εγώ το είπα για να μην μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία.

Οι γονείς μου με καμαρώνουν και είναι υποστηρικτικοί! Είναι η μέριμνά τους εάν έχω φάει. Μου λέει ότι φαίνομαι κομμένος».

Διαβάστε επίσης

Προξενιό της Ιουλίας spoiler: Ο Γιωργίκης δέχεται να δει ψυχίατρο με αντάλλαγμα την Ιουλία