Μελίνα Κόντη για τη Γη της Ελιάς: «Η Δήμητρα θα κινδυνεύσει»
Πρωινές εκπομπές

Μελίνα Κόντη για τη Γη της Ελιάς: «Η Δήμητρα θα κινδυνεύσει»

Μελίνα Κόντη για τη Γη της Ελιάς: «Η Δήμητρα θα κινδυνεύσει»

Η Μελίνα Κόντη μίλησε αποκλειστικά στο Πάμε Δανάη για τις εξελίξεις στο ρόλο της Δήμητρας

Η Μελίνα Κόντη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την συμμετοχή της στη Γη της Ελιάς, για τις εξελίξεις στο ρόλο της Δήμητρας, τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει αρκετά από τότε που μπήκα στη Γη της Ελιάς, με αναγνωρίζουν άνθρωποι στο δρόμο που δεν τους ξέρω. Χαίρομαι όταν συμβαίνει αυτό γιατί είναι ένα είδος feedback.

Μια σκηνή που ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για εμένα ήταν τα γυρίσματα που κάναμε πέρυσι με το θάνατο του Κίμωνα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που φέρανε το φέρετρο στο σπίτι και ήταν μέσα ο Βαγγέλης Κακουριώτης, τότε άρχισε να ουρλιάζει η Βάσια Παναγοπούλου, ήταν πάρα πολύ συγκινητικό…», ανέφερε.

Για τις εξελίξεις στο ρόλο της Δήμητρας από τη Γη της Ελιάς, ανέφερε:

«Η Δήμητρα θα υποστηρίξει πολύ τον έρωτα τον παθιασμένο με τον Γιώργη. Έχουν περάσει αρκετές δοκιμασίες και θα συνεχίσουν να περνάνε. Θα δημιουργηθούν προβλήματα στην παραμονή της Δήμητρας και του Κουράκου στη Μάνη αλλά θα δούμε κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει ή όχι την παραμονή κάποιου από τους δύο.

Υπάρχει μεγάλος έρωτας με τον Γιώργη Κουράκο, είναι από αυτές τις ιστορίες που λες, ”ήσουν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μου και δεν σε έβλεπα”.

Η Δήμητρα θα εμπλακεί σε μια υπόθεση ξανά ως μυστική και θα μεταμφιεστεί πάλι. Θα είναι μια αρκετά επικίνδυνη υπόθεση και θα κινδυνεύσει».

Επίσης αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα, τι είπε:

«Ήμουν ένα από τα κορίτσια του Σάκη Ρουβά, από τις εμφανίσεις με το Σάκη θυμάμαι την ενέργεια του, είναι αφοπλιστική.

Δεν με άγχωσε ποτέ η συνεργασία μου με την Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη ήθελε να μαθαίνει από εμάς, ήταν πολύ ομαδικό όλο αυτό. Είναι ”σκυλί μαύρο” στη δουλειά!».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: