Μελίνα Μεταξά: «Ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι η Σταυρούλα ήταν ερωτευμένη με τον Βασάλο»
Πρωινές εκπομπές

Μελίνα Μεταξά: «Ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι η Σταυρούλα ήταν ερωτευμένη με τον Βασάλο»

Μελίνα Μεταξά: «Ήμουν η τελευταία που έμαθα ότι η Σταυρούλα ήταν ερωτευμένη με τον Βασάλο»

«Ξεσκέπασε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε η Μελίνα Μεταξά αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τα ειδύλλια με Σταυρούλα – Μαριαλένα αλλά και την πίεση που δεχόταν.

«Ναι περίμενα ότι θα ήμουν εγώ αυτή που θα αποχωρήσει. Το είχα πει και στα παιδιά, είχα μαζέψει τα πράγματά μου. Ήμουν πολύ πιεσμένη και θεωρώ ότι τελείωσαν όλα τα βάσανα.

Με τον Βασάλο δεν είχαμε ποτέ επικοινωνία και από την Σταυρούλα από την αντίπαλη ομάδα!

Κάτι θα ξέρετε για το μεταξύ τους! Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τα παιδιά, δεν θα ήθελα να μπω στη σχέση ανθρώπων. Σίγουρα έχω δει πράγματα που δεν είδατε εσείς!

Εγώ το αποκάλυψα για Βασάλο – Σταυρούλα; Εγώ ήμουν η τελευταία που έμαθα όλο αυτό το σκηνικό ότι γίνεται. Το ήξεραν όλα τα παιδιά και ήμουν η τελευταία που έμαθα τι γινόταν. Μου το είπε και ένας ένας προσωπικά. Ήταν το θέμα που συζητούσαν όλοι στην καλύβα. Αν δεν το είπαν στην κάμερα και φάνηκε ότι εγώ το σκέφτηκα είναι άλλο!».

«Ο Βασάλος τις περισσότερες φορές έκανε τον φίλο. Έλεγε άλλο πράγμα σε εμένα, έλεγε κάτι άλλο σε εσένα και εμείς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε την κόντρα μεταξύ μας και ο Κωνσταντίνος…Μακάρι να είναι στρατηγική αυτό γιατί αν είναι έτσι και στην έξω του ζωή..! Μπορεί να το έκανε για να σπάσει την ψυχολογία. Μου έχουν πει για πράγματα που έχουν πει ενώ είχε πει ότι εκείνοι τα είπαν για εμένα. Δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες.

Δεν νομίζω να άφησα κάτι να εννοηθεί για Μαριαλένα και Βασάλο. Θα πω ότι “όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται”. Μου έλεγε ότι είναι το χειρότερό του όταν μιλούσα Κυπριακά. Έλεγα κάτι και μου έλεγε ότι θέλω να έχω συνεχώς τον τελευταίο λόγο. Αισθανόμουν τρομερή πίεση, για αυτό δεν ήρθαμε ποτέ κοντά και δεν του μιλούσα καν».