Μέμος Μπεγνής: «Τα κανάλια το έχουν κάνει “λάστιχο” και το αναπαράγουν το θέμα»
Πρωινές εκπομπές

Μέμος Μπεγνής: «Τα κανάλια το έχουν κάνει “λάστιχο” και το αναπαράγουν το θέμα»

Μέμος Μπεγνής: «Τα κανάλια το έχουν κάνει “λάστιχο” και το αναπαράγουν το θέμα»

Όσα είπε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Μέμος Μπεγνής και αναφέρθηκε στις μεταφυσικές του ανησυχίες, τον Στέφανο Κασσελάκη, την απώλεια μαλλιών και τη σεξουαλική ζωή των… ζευγαριών.

«Επιστημονικά, έχει αποδειχθεί ότι βλέπουμε μόνο το 5%. Το υπόλοιπο 95% είναι σκοτεινό. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει μόνο η ύλη αλλά μετά θάνατον θα υπάρχουμε και σε κάποια άλλη μορφή».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρει: «Είναι φέρελπις. Τον έχουν κατηγορήσει ότι δεν έχει πολιτικό backround, αλλά καλύτερα.

Είναι ένας άνθρωπος με φρέσκο μυαλό και μπορεί να κάνει την ανατροπή. Δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα, αν και έχει κατηγορηθεί ότι το κάνει ‘σημαία’. Αυτός που δηλώνει, αυτός είναι.

Τα κανάλια το έχουν κάνει ‘λάστιχο’ και το αναπαράγουν το θέμα. Όταν κυνηγάνε τον σύντροφό του στο super market και παίρνουν συνέντευξη από τον παντοπώλη, με κάνει να θέλω να κάνω εμετό».

«Μεγαλώνοντας πρέπει να προσέχουμε την εικόνα μας, το σώμα μας, το πρόσωπό μας. Δεν ανησυχώ μήπως η απώλεια των μαλλιών μου επηρεάσει τη γοητεία μου. Το σεξ είναι ‘αναγκαίο κακό’, πολύ κακό για το τίποτα αλλά απαραίτητο συστατικό για μια σχέση. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει σχέση χωρίς το σεξ. Όταν ζευγάρια είναι 50 χρόνια μαζί, δεν μπορούν να είναι τόσο ενεργοί.

Δεν μπορώ να βρεθώ σεξουαλικά με άνθρωπο με τον οποίο δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Προτιμώ να κάνω σχέσεις με μικρότερες ηλικίες. Οι συνομήλικοι, μου φαίνονται μεγάλοι».

«Δεν έχω ζητήσει ποτέ τη βοήθεια από ειδικό, έχει γίνει τόσο της μόδας. Όποιος περνά μια ερωτική απογοήτευση δεν χρειάζεται να το διαχειριστεί με τον ψυχολόγο του. Έχουμε φίλους που μπορούμε να μιλάμε. Αν πρόκειται για κάποια βαριά κατάθλιψη, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε ειδικό. Σιγά σιγά ντρέπεσαι να πεις ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο».

Διαβάστε επίσης

Μέμος Μπεγνής: «Ξεκολλάω και βλέπω το σώμα μου ψηλά να κοιμάται»