«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;»: Η ερώτηση στον Στέφανο Κασσελάκη και η αντίδρασή του
Πρωινές εκπομπές

«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;»: Η ερώτηση στον Στέφανο Κασσελάκη και η αντίδρασή του

«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;»: Η ερώτηση στον Στέφανο Κασσελάκη και η αντίδρασή του

Το μετρό, η συνάντηση με την Ματίνα Παγώνη και η ατάκα του στην πρόεδρο της ΕΥΝΑΠ

Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να πάρει το μετρό από τη Βουλή για να φτάσει στο νοσοκομείο, εκεί όπου τον ακολούθησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με το ρεπορτάζ έβγαλε μόνος του το εισιτήριο, μπήκε στο μετρό και κατά την έξοδό του, από αυτό, όταν έφτασε στον προορισμό του, συνομίλησε με τον κόσμο που τον σταματούσε για να τον χαιρετήσει.

Πριν από την άφιξη του, μία κυρία σταμάτησε τον Στέφανι Κασσελάκη για να του κάνει μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση.

«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;», τον ρώτησε, κι εκείνος της απάντησε: «Ναι».

«Να κοιτάξεις τον φτωχό λαό», του είπε η γυναίκα με τον ίδιο να της λέει: «Μόνο; Από δίπλα σε κάθε βήμα. Η πολιτική φιλοσοφία τους είναι από πάνω προς τα κάτω και να σε έχουν εξαρτημένη. Κατάλαβες; Να σου λέει πάρε κι ένα pass και πες ευχαριστώ. Είμαι δίπλα σου».

«Να ‘σαι καλά, αγόρι μου», τον χαιρέτησε στο τέλος η κυρία.

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η πρόεδρος της ΕΥΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Εκείνος την… υποδέχτηκε στην αριστερά, λέγοντάς της «Καλώς ήρθατε στην αριστέρα», ενώ της ζήτησε να βγουν μαζί φωτογραφία.

Εκείνη ωστόσο, πιστή στις απόψεις της, του απάντησε ότι από μικρό κορίτσι στηρίζει τη ΝΔ, ανήκει εκεί και δεν χρειάζεται να πουν κάτι παραπάνω.

Η μετακόμιση

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», όσο ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιούσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ο σύντροφός του, Τάιλερ, βρίσκονταν στο σπίτι τους και μάζευε τα πράγματά τους, καθώς μετακόμισαν σε νέο σπίτι.

Η μετακόμιση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 1/10, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς πού θα είναι το καινούριο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα

Συνάντηση Κασσελάκη – Μητσοτάκη: «Κρατιόταν μη γελάσει! Δεν τον παίρνει στα σοβαρά»